DWORD - PUBGM HACK

Çalışıyor PUBGM HACK - DWORD v1.0 [2024]

İndirmek için izniniz yok
Üye
Looks promising so far. One month of testing is a good sign, and the features are clean for v1.0. Curious to see the next updates after testing.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Deneyenler bir şeyler yazar mısınız çok iyi olmuş deniliyor biraz anlatın ne iyi olmuş ben kurdum denedim olmamış hile çalışıyor gibi ama göstermiyor :(

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ya ben nıye ındıremıyorum yetkın yok dııyor varmı bılgıdsı olan ?

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile aktif mi arkadaşlar çalışıyor mu test eden varmı. Win11 de

NexLit
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile detected kanka şuanda ücretli hile arıyorsan ulaşabilirsin ama dcden iilkeryasiin bypass la beraber satıyorum

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
ioz kullanıcımız, DWORD - PUBGM HACK için yeni bir güncelleme yayınlamıştır. Güncelleme hakkında detaylı bilgi için cheats sayfasını ziyaret ediniz;

PUBG MOBİLE 4.2.0 Güncellemesi

🇹🇷 [TR] GÜNCELLEME NOTLARI
Sürüm: v4.2.0 (Son Güncelleme)
Destek: Global, Vietnam (VN), Kore (KR)
Önemli: Stabil çalışma için 32-Bit emülatör kullanılması zorunludur.
Windows Sistem: Windows 10 x86 x64

🇺🇸 [EN] UPDATE LOGS
Version: v4.2.0 (Latest Update)
Support: Global, Vietnam (VN), Korea (KR)
Notice: You must use 32-Bit emulator for stability.
Windows System: Windows 10 x86 x64

📥 EMÜLATÖR YÜKLE / DOWNLOAD EMULATOR
Aşağıdaki linkten resmi 32-Bit Gameloop sürümünü indirebilirsiniz...

Güncellemenin devamını inceleyin...

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yapamayan arkadaşlar için kısa bir güncelleme gececeğim. , umarım yararım dokunur.

1. olarak unutmayın ki yazılım bu , bilgisayarınız trojen yada zararlı bir içerik olarak görecektir. Bütün güvenlik duvarlarını kapatmanız ve antivürüs programını devre dışı bırakmanız gerek.
2. olarak bence gecici bypass mevcuttur hilenin içinde ( benim düşüncem bu ) şimdi bile olmasa sonra kesin ban yiyeceksiniz o yüzden ANA HESAP ile oynamayın eğlencesine bir hesap acın ve onunla kasılın 2023 den beri kullanırım hileyi en uzun hesap 6 ay sürmüştür ondan sonra kesin ban yedi.
3. olarak ise google chrome değil opera kullanın chrom bütün cerezleri ip adresi vs vs vs karşı sunucuya iletiyor , opera da iletiyor ama chromu artık ezberlemişler çantada keklik gibi birşey düşünün...
4.olarak oyuna giriş yapın lobi de bekleyin indirdiğiniz dosyayı yönetici olarak açın sonra sayfaya gelin ve hileyi yükle deyin ondan sonra sağ alt köşede veriler alnıyor yazacak bekleyin bir süre 5dk kadar sürüyor , ndan sonra arkada yeni bir consol sayfasu açılacak orada size global yada vietnam diye soracaktır hangi sunucuysanız onu seçin ve 10 sn içinde aktif olacaktır. İNSERT tuşu ile menüyü görebilirsiniz.

Teşekkürler iyi oyunlar

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
win 11 de bu hatayi aliyorum normalmi kore pubg gameloop 32 bit

Bu yazılım ücretsiz olarak memoryhackers.org tarafından paylaşılmıştır. Eğer bu yazılıma para verdiyseniz, dolandırıldınız.
Collecting Data...
Downloading [ ] 0%Error: Failure when receiving data from the peer
[!]Init Error...

Üye
1 HİZMET YILI
win 11 kullanıyorum hile inject oluyor fakat entera bastığımda menü vs gelmiyor oyun içinde yardımcı olabilecek var mı