DWORD - PUBGM HACK

Çalışıyor PUBGM HACK - DWORD v1.0 [2024]

İndirmek için izniniz yok
Üye
1 HİZMET YILI
bende entry fln demiyo gameloop ayarlarin ne acaba directx mi opel mi
knka direkt hiç bi ayar yapmadım sıfırdan yükledimde bu hileyi yükle kısmından diyorum çalışıyor geçmek için herhangi bir tuşa bas diyo basıyorum bişey olmuyor kapanıyo bağlantısı kesildi diyo sitedede bilmiyom galiba çalışmıyor windows 11de

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende init error hatasında kalıyor uyumlu windows sürümü ve gerekli tüm programlar kurulu iken

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yapamayan arkadaşlar için kısa bir güncelleme gececeğim. , umarım yararım dokunur.

1. olarak unutmayın ki yazılım bu , bilgisayarınız trojen yada zararlı bir içerik olarak görecektir. Bütün güvenlik duvarlarını kapatmanız ve antivürüs programını devre dışı bırakmanız gerek.
2. olarak bence gecici bypass mevcuttur hilenin içinde ( benim düşüncem bu ) şimdi bile olmasa sonra kesin ban yiyeceksiniz o yüzden ANA HESAP ile oynamayın eğlencesine bir hesap acın ve onunla kasılın 2023 den beri kullanırım hileyi en uzun hesap 6 ay sürmüştür ondan sonra kesin ban yedi.
3. olarak ise google chrome değil opera kullanın chrom bütün cerezleri ip adresi vs vs vs karşı sunucuya iletiyor , opera da iletiyor ama chromu artık ezberlemişler çantada keklik gibi birşey düşünün...
4.olarak oyuna giriş yapın lobi de bekleyin indirdiğiniz dosyayı yönetici olarak açın sonra sayfaya gelin ve hileyi yükle deyin ondan sonra sağ alt köşede veriler alnıyor yazacak bekleyin bir süre 5dk kadar sürüyor , ndan sonra arkada yeni bir consol sayfasu açılacak orada size global yada vietnam diye soracaktır hangi sunucuysanız onu seçin ve 10 sn içinde aktif olacaktır. İNSERT tuşu ile menüyü görebilirsiniz.

Teşekkürler iyi oyunlar

Arkadaşlar selamlar, bakın yorumu dün yaptım bu sabah ban yemiş hesap , dediğim gibi ana hesapla giriş yapmayın, emeklerinize yazık olmasın.
Önceden 2 ay kadar rahat kullanırdık iyice sıkılaştırmışlar işleri.. :)

ekran görüntü linkini paylaşıyorum fotografı ekleyemedim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar 32 bit mi yoksa 64 bit te mi çalışıyor birde sıkkıntı varmı ?

Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
My account banned for 7 days i was playing only on WOW, can you fix this plz... Thank you so much

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hello.
i am facing the issue.
when i inject the hack, a new window popup, and hack is working fine but after some time, when i am in game, gameloof crash by itself.
i restart the game and inject the hack, and new window pop up again and same happen again.i attache the popup window picture.
please check

Ekli dosyalar

• pubg.JPG
    pubg.JPG
    150.2 KB · Görüntüleme: 45
Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Does this work for the 32 bit version of Chinese gameloop?

Bu durum Çin'de üretilen GameLoop'un 32 bit sürümü için de geçerli mi?

Bu durum chinese GameLoop'un 32 bit sürümü için de geçerli mi?

Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hello.
i am facing the issue.
when i inject the hack, a new window popup, and hack is working fine but after some time, when i am in game, gameloof crash by itself.
i restart the game and inject the hack, and new window pop up again and same happen again.i attache the popup window picture.
please check
i have the same problem m brother

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
account get BAN after 1 day.
Not Safe

Ekli dosyalar

• pubg1.JPG
    pubg1.JPG
    30.2 KB · Görüntüleme: 38
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
when inject the hack, a new window pop up and after some in game, game freez and closed.
i check this out without hack and its working fine.
d @ioz please have a look to this issuw and resolve it please.
also my id get ban after 1 day.
SS are attached

Ekli dosyalar

• pubg.JPG
    pubg.JPG
    150.2 KB · Görüntüleme: 35
  • pubg1.JPG
    pubg1.JPG
    30.2 KB · Görüntüleme: 32