Çalışmıyor PUBGM Hack - External Private features v1.1 [2023]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hack doesn't work for me it shows nothing only back screen appears
Post automatically merged:

Any solution please previously I am getting .Dil file error and download that from Google but now I can only see black screen and nothing happened

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
tadindan yenir simdi pubg beni beklee

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
the hack dz is will get soon is updating now

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
beyler hile ile legit kullanım sonrasında ban yeme herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız hilenin yapımcısı yada konu sahibi cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler ve hile güncelmi

kim ne derse desin hile algılanmış gameloop hile ile oynarken 1.macın ortasında 10 yıllık banlandım ve önceden ne ban yedim ne de hile kullandım bu pc den ona ragmen 1.mac bitmeden banlanıyorsam bu hile algılanmış yani detect yinede ben öyle zevkine oynarım diyenler varsa buyursun
ha bazıları şimdi rage oynamışsın diyenler olacak rage oynamayı bırakın vurdugum adam sayısı belli mac da 25 kişi kaldı ben 3 vurdum ve o kadar legit oynadımki hileyi deniyordum kac mac götürüyor diye ama ilk macttan beni üzdü
hileyi çalıştır lobide yaklaşık 20 25 dk bekle açık bir şekilde yine 10 yıl banlanacaksın cihazın flaglenmiş

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hileyi çalıştır lobide yaklaşık 20 25 dk bekle açık bir şekilde yine 10 yıl banlanacaksın cihazın flaglenmiş
kardeşim cihaz flaglenmesi nasıl olur biliyormusun önceden hileyi acıp banlanman lazımki sonradan hile acıp oynama diye oyun ilk hile acışında aynı valorant gibi hwid gibi birşey atıyor bunu kaldırmakda zaten cok kolay spoofer ile aynısı pubg icinde gecerli ve bilgisayarın flaglenmesi nerdeyse imkansız cünkü anakart aşırı eski algılanması biraz zor anlatabiliyormuyuz anakartın biosu bile yok

🖤 كل نفس ذائقة الموت
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ne kadar ud kalacağını biliyor olsaydım muhtemelen süper güçlerim olurdu :peepoNice:
UI kısmına sadece MemoryHackers.org hileleri dahil edilir.
Güncellemeler devam edecek evet.
Piyasada hilesiz oyun bırakmıcaksın sanırım gidişat öyle :thugdoge:

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Is this hack anymore safe than the easypubgm one?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...