Uzman Üye
kardeşim yukarda cevapladım senin sorunuŞuan bu hile çalışıyormu arkadaşlar güncel kullanan yazabilirmi
kardeşim yukarda cevapladım senin sorunuŞuan bu hile çalışıyormu arkadaşlar güncel kullanan yazabilirmi
hileyi çalıştır lobide yaklaşık 20 25 dk bekle açık bir şekilde yine 10 yıl banlanacaksın cihazın flaglenmişbeyler hile ile legit kullanım sonrasında ban yeme herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız hilenin yapımcısı yada konu sahibi cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler ve hile güncelmi
kim ne derse desin hile algılanmış gameloop hile ile oynarken 1.macın ortasında 10 yıllık banlandım ve önceden ne ban yedim ne de hile kullandım bu pc den ona ragmen 1.mac bitmeden banlanıyorsam bu hile algılanmış yani detect yinede ben öyle zevkine oynarım diyenler varsa buyursun
ha bazıları şimdi rage oynamışsın diyenler olacak rage oynamayı bırakın vurdugum adam sayısı belli mac da 25 kişi kaldı ben 3 vurdum ve o kadar legit oynadımki hileyi deniyordum kac mac götürüyor diye ama ilk macttan beni üzdü
kardeşim cihaz flaglenmesi nasıl olur biliyormusun önceden hileyi acıp banlanman lazımki sonradan hile acıp oynama diye oyun ilk hile acışında aynı valorant gibi hwid gibi birşey atıyor bunu kaldırmakda zaten cok kolay spoofer ile aynısı pubg icinde gecerli ve bilgisayarın flaglenmesi nerdeyse imkansız cünkü anakart aşırı eski algılanması biraz zor anlatabiliyormuyuz anakartın biosu bile yokhileyi çalıştır lobide yaklaşık 20 25 dk bekle açık bir şekilde yine 10 yıl banlanacaksın cihazın flaglenmiş
no bro it's not safe i got ban for 10 years in 71 level idthis is safe for main account?
not it's not safeIs the cheat working and safe ???
Piyasada hilesiz oyun bırakmıcaksın sanırım gidişat öyleNe kadar ud kalacağını biliyor olsaydım muhtemelen süper güçlerim olurdu
UI kısmına sadece MemoryHackers.org hileleri dahil edilir.
Güncellemeler devam edecek evet.
how to use this app??ne zamana kadar ud kalacak?
ayrıca hack centere ekleyip üye seviyesini yükseltecek misiniz?
güncellenecek mi?