Hocam gamesatış üzerinden ödeme yap dolandırarsa seni zaten site direk dava açıyorArkadaşlar bir site üzerinden bir hesap alıcam hesap buBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBi bakarsanız sevinirim satıcı diyorki bu hesap twitter ölü ama sen alıcağan zaman çift doğrulama yapar mail tel ekleriz hesaba twiiterı silmeye alırken kimse girermez bu doğrumu böyle bir şey mümkünmü bir de dolandırıcı gibimi sizce ?
Evet arkadaşın dediği gibi telefon numarası ekleyip ikili doğrulama açarsanız hesaba giremez ve belli bir gün sonra sosyal medya bağları kaldirabilirsiniz fakat siz ikili doğrulama açınca arkadaş gidipde pubg mobile desteğe hesabın sosyal medya bağı bende hesabım çalındı derse düşük ihtimal olsada hesap geri alabilir. Bilmiyorum ilana bakmadım ama eğer onaylı satıcı ise güvenerek alabilirsiniz sonradan bir sorun durumunda canlı desteğe yazarsanız sorun çözülür hocam.Arkadaşlar bir site üzerinden bir hesap alıcam hesap buBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBi bakarsanız sevinirim satıcı diyorki bu hesap twitter ölü ama sen alıcağan zaman çift doğrulama yapar mail tel ekleriz hesaba twiiterı silmeye alırken kimse girermez bu doğrumu böyle bir şey mümkünmü bir de dolandırıcı gibimi sizce ?
Ben dolandırıldım güvenli bir yerden alman daha iyi olacak ya da tanıdığın bir yerdnArkadaşlar bir site üzerinden bir hesap alıcam hesap buBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBi bakarsanız sevinirim satıcı diyorki bu hesap twitter ölü ama sen alıcağan zaman çift doğrulama yapar mail tel ekleriz hesaba twiiterı silmeye alırken kimse girermez bu doğrumu böyle bir şey mümkünmü bir de dolandırıcı gibimi sizce ?