PUBGM hesap satın alıcam dolandırılır mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam gamesatisa guvenebilirsin dolandirilma ihtimalin düşük bende alışveriş yaptım herhangi bir sorun olmadi

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir site üzerinden bir hesap alıcam hesap bu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bi bakarsanız sevinirim satıcı diyorki bu hesap twitter ölü ama sen alıcağan zaman çift doğrulama yapar mail tel ekleriz hesaba twiiterı silmeye alırken kimse girermez bu doğrumu böyle bir şey mümkünmü bir de dolandırıcı gibimi sizce ?
Hocam gamesatış üzerinden ödeme yap dolandırarsa seni zaten site direk dava açıyor
[

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
site ismi veremem fakat bilindik sitelerden al 1 kere o duruma düştüm.

💥🐉 𝐄乂Ƥ𝓛𝓞ιţєŘ ♖💎
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
twitter i yoksa alınmaz bence ya

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bencede dolandırıcı reis değilse bile hesabı alırken videoya almanı tavsiye ederim dolandırılman durumunda dava açabilesin

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gamesatıs dolandırıcı degil fakat hesabını geri kaybedebilirsin bu da mahkemeye basvurman için sitenin yonlerirmesiydi falandı bos işler alacaksan hesabını satın aldıktan hemen sonra güvenceye alman lazım bende hesap satıyorum 10k alacak olursa yazsın

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bi bakarsanız sevinirim satıcı diyorki bu hesap twitter ölü ama sen alıcağan zaman çift doğrulama yapar mail tel ekleriz hesaba twiiterı silmeye alırken kimse girermez bu doğrumu böyle bir şey mümkünmü bir de dolandırıcı gibimi sizce ?
Evet arkadaşın dediği gibi telefon numarası ekleyip ikili doğrulama açarsanız hesaba giremez ve belli bir gün sonra sosyal medya bağları kaldirabilirsiniz fakat siz ikili doğrulama açınca arkadaş gidipde pubg mobile desteğe hesabın sosyal medya bağı bende hesabım çalındı derse düşük ihtimal olsada hesap geri alabilir. Bilmiyorum ilana bakmadım ama eğer onaylı satıcı ise güvenerek alabilirsiniz sonradan bir sorun durumunda canlı desteğe yazarsanız sorun çözülür hocam.

Üye
3 HİZMET YILI
Gamesatis dan para iadesi alabilirsin hesabı vermez ise adam ama herzaman hesap alırken e-posta erişimi iste adam sana sattıktan 1-2 hafta sonra şifreyi değiştirip kendine kullanabilir

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
satın alabilirsin ama her siteye güven olmaz belirli sitelere güven olur game satış gibi orayada bakabilirsin

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Ben dolandırıldım güvenli bir yerden alman daha iyi olacak ya da tanıdığın bir yerdn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...