Çözüldü PUBGM hile açılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hileyi acıyorum memory hackers sitesıne gelip ezpubgm seçıp aktıf ediyorum daha sonra lobide enter tusuna basın dıyor gameloop baslatıyorum pubg yı acıyorum lobıde enter tusuna basıyorum ama hile aktıf olmuyor 1-2 defa oynadım hıleyle ondan sonra boyle yapmaya basladı yardım edebilecek varmı

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Windows defender kapatın veya ekrana herhangi bir hata geliyormu ? tam olarak nasıl birşey yaşıyorsunuz detaylı anlatabilirmisiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Windows defender kapatın veya ekrana herhangi bir hata geliyormu ? tam olarak nasıl birşey yaşıyorsunuz detaylı anlatabilirmisiniz.
defender kapatıp denedim olmadı tekrar denıyım bi hata fln almıyorum lobiye gectiğimde enter basıyorum sonra hile ye giriyorum OK yazıyor sonra uygulama kapanıyor

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hileyi acıyorum memory hackers sitesıne gelip ezpubgm seçıp aktıf ediyorum daha sonra lobide enter tusuna basın dıyor gameloop baslatıyorum pubg yı acıyorum lobıde enter tusuna basıyorum ama hile aktıf olmuyor 1-2 defa oynadım hıleyle ondan sonra boyle yapmaya basladı yardım edebilecek varmı
windows sürümünüz nedir windows defender yada faceit ac var mı bilgisayarınızda?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...