Üye
Arkadaşlar ben bu oyunun hilesini açarak sürekli Ban yiyorum bunu sebebi ne ne olabilir yardımcı olrmsnz
büyük ihtimal hwid felan yedin oyundan ben 2 haftadır kullanıyom bişey olmadı henüzArkadaşlar ben bu oyunun hilesini açarak sürekli Ban yiyorum bunu sebebi ne ne olabilir yardımcı olrmsnz
hwid ban yemiş olabilirsin uzun zamandır kullanıyorum hiç ban yemedimArkadaşlar ben bu oyunun hilesini açarak sürekli Ban yiyorum bunu sebebi ne ne olabilir yardımcı olrmsnz
Kardeşim dediğimiz gibi sen önce oyunu açıp sonra hileyi aciyorsundur ondan yiyorsundur onca kişi kullaniyor onlarda yok böyle şikayet sende var bence problem sendeneden bir tane moderator bu konuyla ilgilenmiyor ?
Aimin ban riski var kanka seni reportladığı zaman adamlar aimbot kullandığını görebildikleri için ban yemiş olabilirsin.va llaha ben 1 aydır hatta 1 ayı geckın tum ayarları acık oynuyorum tum ayarları aim botolsun felan hepsini acıyorum ama cok bellı etmıyorum 1.5. aydır hıc ban yemedım suan 36 lwl olacam az kaldı gecenlerde rank dustugu icin ara vermıstım bugun geriye baslıcam artık