PUBGM Hile Sorunları Hakkında Açıklama!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile üreten bir kişi, bir başka hile üreticisinin kodlarını çalması veya ürününü cracklemesi pek doğru değil zaten, hele ki karşı taraf güzelce uzlaşmak için konuştuysa ekstradan ayıp olurdu. Verdikleri karar etik olmuş tebrik ederim. He birde zaten memoryhackers'ın hile üreticileri yeterince donanımlı bence, gayet başarılı hile üretiyolar hele ki ücretsiz olduğunu ele alırsak. Bu günlerde hile her yerde var evet youtube de bile 100 farklı site/program çıkar ama çoğunda miner, virüs kol geziyor hadi bunlar yok varsayalım yazılımı yetersiz, oyundan atma, lag, fps drop, ban gibi şeyler çok daha fazla yaşanıyor. Neyse uzun lafın kısası, üye olup gelip her konuya şunu ekleyin bunu ekleyin bu ne zaman gelicek demek saçma, hilenin konusunun altına güzelce yazıp teşekkür edip beklemeniz yeterli olur. Unutmayın 1 kuruş para vermiyorsunuz, hiçbir virüs veya miner yemiyorsunuz üstüne gelip o yok bu yok şu paralı olanı crackle falan diyorsunuz :D ya yaşınız küçük ya da insan olmayı öğreten olmamış.

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hile üreten bir kişi, bir başka hile üreticisinin kodlarını çalması veya ürününü cracklemesi pek doğru değil zaten, hele ki karşı taraf güzelce uzlaşmak için konuştuysa ekstradan ayıp olurdu. Verdikleri karar etik olmuş tebrik ederim. He birde zaten memoryhackers'ın hile üreticileri yeterince donanımlı bence, gayet başarılı hile üretiyolar hele ki ücretsiz olduğunu ele alırsak. Bu günlerde hile her yerde var evet youtube de bile 100 farklı site/program çıkar ama çoğunda miner, virüs kol geziyor hadi bunlar yok varsayalım yazılımı yetersiz, oyundan atma, lag, fps drop, ban gibi şeyler çok daha fazla yaşanıyor. Neyse uzun lafın kısası, üye olup gelip her konuya şunu ekleyin bunu ekleyin bu ne zaman gelicek demek saçma, hilenin konusunun altına güzelce yazıp teşekkür edip beklemeniz yeterli olur. Unutmayın 1 kuruş para vermiyorsunuz, hiçbir virüs veya miner yemiyorsunuz üstüne gelip o yok bu yok şu paralı olanı crackle falan diyorsunuz :D ya yaşınız küçük ya da insan olmayı öğreten olmamış.

Aynen Öyle Dostum :)
Post automatically merged:

@selimmask121212 İnternette Bütçene Uygun Olarak Masaüstü Bilgisayara Bakabilirsin Ryzen 5 veya İ5 Yeni Nesil İşlemcileri Öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Un hack que sirva para Player Uknows battleground?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Yanlız sbyte ve dwprd bir araya gelerek hile yapmadılar dwprd parayla satılan sbyte hilesini cracklediler o kadar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Benim kullandığım hilede her bok var ( miner vs) işlemcimi aglatıyor ama yine de kullanıyorum bu siteden baska siteye güvenmeyin pek

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Benim kullandığım hilede her bok var ( miner vs) işlemcimi aglatıyor ama yine de kullanıyorum bu siteden baska siteye güvenmeyin pek

Artık o sitelerden kullanma çünkü hepsinin içinde Ransomware mevcut yani fidye virüsü indirmeden önce defender aç indirmeye çalış defender zaten hemen algılayıp indirmeyi kesecek hangi virüs olduğuna dikkatli bak Ransomware filan yazıyorsa indirme temizle virüsü Trojan vs varsa indir sorun olmaz kodlar ile alakalı olduğu için.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bende bir öneride bulunmak istiyorum. Dropların yerini gösterse fena olmaz.

Üye
7 HİZMET YILI
Selam kolay gelsın elınize emeginize saglık. hileyi 1 2 gün kullandım sonra bu hatayı veriyor ekran kararıyor Status : VM OK yardımcı olurmusunuz

Rising Star
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Şu boş konuşanları çarpasım geliyor yav.

Adam çalmak istemiyoruz demiş, herif;
"Sizde hileyi çalmayın, kodları çalın" diyor :D :D

Komedi ya.

Eline sağlık dostum. Çok güzel bir yazı olmuş.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bu şahışlarıda kişileride anlamış degilim neye göre kime göre acele ediliyor varsa işin gücün onla ilgilen eşin dostun onlarla ilgilen illa o olur bu olur millette laf olsun torba dolsun :D olmucak olsa zaten söylenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...