PUBGM hileli takım kuruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
PUBG Mobile bypass kullanan varsa bana ulaşsın. Hile tecrübesi olan, önüne gelene ateş etmeyen legit bir takım kuracağım. Yeni sezonda fatihe kasmayı düşünüyorum, konunun altına tecrübelerinizi yazın ve sadece bypass ve hile kullanıyorsanız yazın.

edit : buradaki hileyi kullanmıyorum paralı hile kullanıyorum soran olursa sadece bypass kullananlar yazsın

Discord: FÜHRERİM#6118

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
If anyone uses PUBG Mobile bypass, contact me. I will set up a legit team that has cheating experience and does not shoot anyone. I'm thinking of trying to win the new season, write your experiences under the topic and only if you use bypass and cheat.

edit: I don't use the cheat here, I use the paid cheat, if anyone asks, write only those who use bypass

Discord: FUHRERİM#6118
I want to join your team, I've never been banned before, I'll send an invite from discord.
Post automatically merged:

I want to join your team, I've never been banned before, I'll send an invite from discord.
Bunu söyledim, ingilizce konuştuğum için üzgünüm : Ekibinize katılmak istiyorum, daha önce hiç yasaklanmadım, discord'dan davet göndereceğim.

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
PUBG Mobile bypass kullanan varsa bana ulaşsın. Hile tecrübesi olan, önüne gelene ateş etmeyen legit bir takım kuracağım. Yeni sezonda fatihe kasmayı düşünüyorum, konunun altına tecrübelerinizi yazın ve sadece bypass ve hile kullanıyorsanız yazın.

edit : buradaki hileyi kullanmıyorum paralı hile kullanıyorum soran olursa sadece bypass kullananlar yazsın

Discord: FÜHRERİM#6118
gel bypass var bende

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
gel bypass var bende
DC ismin ne

gelebilirim id ni yaz bana
Dc nick söyle ekle beni

Bunu söyledim, ingilizce konuştuğum için üzgünüm : Ekibinize katılmak istiyorum, daha önce hiç yasaklanmadım, discord'dan davet göndereceğim.
Bana ulaşabilirsin her zaman aktif oluyorum discord ismini söyle kabul edeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...