25 Tem 2023 #1 furkan kuzay F Üye Katılım 9 Mar 2022 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 26 Sosyal 4 HİZMET YILI Seklinde bir hata alıyorum DWORD - PUBGM HACK HİLEYİ YÜKLE ye basınca böyle bir hatta alıyorum nasıl cözebilirim ?
Seklinde bir hata alıyorum DWORD - PUBGM HACK HİLEYİ YÜKLE ye basınca böyle bir hatta alıyorum nasıl cözebilirim ?
Çözüm Jasoelys 25 Tem 2023 Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın. DirectX+ - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın. DirectX+ - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
25 Tem 2023 Moderatör #2 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın. DirectX+ - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın. DirectX+ - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual C++ Paketleri - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
26 Tem 2023 #3 Marcos Castro M Onaylı Üye Katılım 25 Tem 2023 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Yaş 30 2 HİZMET YILI directx, visual cc+ Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Tem 2023 #4 amazing23 A Üye Katılım 17 Tem 2023 Mesajlar 12 Tepki puanı 0 Yaş 28 2 HİZMET YILI Visual c++ 64 e 32 bits. Oyla 0 Olumsuz oyla