PUBGM kasma sorununu nasıl çözerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ayarları ne yaparsam yapim oyun kasmaya devam ediyo en düşük en yüksek orta farketmiyo ssd de var laptop da sanırım işlemciyi yoğun kullanıyo pubg mobile çünkü 940mx fena değil kullandığım kadarıyla pubglite da hiçbir problem olmuyo

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Google'dan DDU yaz indir. Güvenli modda driver'ı sileceksin. Sonra temizinden baştan kuracaksın. Büyük ihtimal sorunun çözülecek.

Fikirler kurşun işlemez
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dostum pubg mobile hafif arızalı bi oyun ben bile 6klık pcde oynıyorum 2ksı ekran kartı sadece ve ara sıra hafif takılma gibi anlık düşüşler yasayabiliyorum ancak pubg lite veya gerçek pubgde böyle sorunlar olmuyor boşver kafana takma

Üye
7 HİZMET YILI
ısınmadan olabilir oynadığın oyounlardan kaynaklıda olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Pubg mobile pc optimizasyonlu bir oyun olmadığı icin kasmasi cok dogal dostum lite oynamani oneririm iyi günler iyi oyunlar iyi forumlar dilerim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
pubg mobile bilgisayar tarafından oynanan bir oyun olmadığı için muhtemelen çoğu bilgisayarda donma sorunu oluyordur pubg lite veya paran varsa direk pubg yi indirebilirsin iyi oyunlar

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Gameloopda oynuyorsan hile vs açınca kasıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Pubg mobile is not that well optimized on pc dose the problem happens in other games?

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Gameloop sıkıntılı bir emulatör eğer hilesiz oynayacaksan bluestacks kullan. Bilgisayar performansı ile alakalı değil.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
kankam bende 8 b ram i5 işelmci var 2 gb ekran kartı var çok kasıyor sende bi zahmet kassın laptoplarda şu mantık düşün eğer bi oyunda diyelim 4 gb ram istiyor laptopla 8 olur ama o
Post automatically merged:

herkes çok saçma yorum yapmış şarzda olup olmamamsının bi mantıgı yok laptoplarda kasma sorunu doğal

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Isınmadan kaynaklı olabilir oyunlar da çok fazla durmanı tavsiye etmem ekran kartını vs. öldürebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...