PUBGM kısayolunu masaüstüne nasıl ekleyebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyunu silip baştan yükledim ama masaüstünde gamelop tek var pubg i direkt açan kısayolu nasıl eklerim

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eger cye kuruluysa asagıdakı kodu kısayol olarak ekle sorununuz cozulcektır

"C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe" -startpkg com.tencent.ig -from DesktopLink

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Oyunun kurulu olduğu yere gidip PUBG sağ tık ve masaüstüne gönder yazısına tıkla ve masaüstüne ikonu gelir zaten .

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eger cye kuruluysa asagıdakı kodu kısayol olarak ekle sorununuz cozulcektır

"C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe" -startpkg com.tencent.ig -from Desktoorjinal kısayolu yok mu bu şekil simge falan değişiyor
Post automatically merged:

Oyunun kurulu olduğu yere gidip PUBG sağ tık ve masaüstüne gönder yazısına tıkla ve masaüstüne ikonu gelir zaten .
kurulu yerde pubg dosyası yok dostum

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pubg kurulu oldugu yerde dosya konumu ac orda pubg mobile yazanı surukle masaustune at
o kadarını biliyorum oyle olmuyor yeni güncellemede yok kendim simge yaptım ama orjinal simgeli var mı diye soruyorum senin dediğin gibi değil yani

ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Masa üstüne Sağ tık Yap Kısayol oluşturdan "C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe" -startpkg com.tencent.ig -from DesktopLink yapıştır C kurlu ise direk bunu yapıştır ''D'' ye kurulu ise en başta ''C'' yazan yere '' D '' yaz Bu kadar.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
vallahi ben oyunu yüklerken gameloop u değilde direk pubg mobili indiriyorum otomatikmen gameloop da indiriyor kısayoluda otomatik kendi yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyunun kurulu olduğu yere göre değişir ama benimki D de olduğu için D:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe" -startpkg com.tencent.ig -from DesktopLink

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam indirirken bir tik var sanırım onu açarsanız kısayolları da desktop'a atıyor diye biliyorum.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyunu bu siteden indirirsen direkt olarak kısayollu bir şekilde kuruluyor ve en güncel olan link oluyor ben pubg mobileyi hep oradan indiriyorum yanlız bak sadece aşağıdaki kısımdan indiricen En İyi Oyunlar yazan bir bölüm var mouse tekeri ile aşağıya kaydır oradakisini indir yoksa kısayollu olanı inmez mouse ile aşağı inicen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...