Uzman Üye
i want to know is mh working on mobilePubg Mobile İçin IPhone XR Almayı düşünüyorum bunda hem kayıt falanda alıcam diğerki android telefonlara pek yakınlaşamadım IPhone iş görürmü sizce
i want to know is mh working on mobilePubg Mobile İçin IPhone XR Almayı düşünüyorum bunda hem kayıt falanda alıcam diğerki android telefonlara pek yakınlaşamadım IPhone iş görürmü sizce
görür aga işPubg Mobile İçin IPhone XR Almayı düşünüyorum bunda hem kayıt falanda alıcam diğerki android telefonlara pek yakınlaşamadım IPhone iş görürmü sizce
selamun aleykum valla kardeşim ıphone tercıh guzel ama benım sana tercıhım xiaomi güzel oyuın telefonları uretıyor onlara bakmanı şiddetle önerıyorumPubg Mobile İçin IPhone XR Almayı düşünüyorum bunda hem kayıt falanda alıcam diğerki android telefonlara pek yakınlaşamadım IPhone iş görürmü sizce
iphone işini görücektir ama xiaomi modellerine de göz atabilirsinPubg Mobile İçin IPhone XR Almayı düşünüyorum bunda hem kayıt falanda alıcam diğerki android telefonlara pek yakınlaşamadım IPhone iş görürmü sizce
Pubg Mobile İçin IPhone XR Almayı düşünüyorum bunda hem kayıt falanda alıcam diğerki android telefonlara pek yakınlaşamadım IPhone iş görürmü sizce