Onaylı Üye
Düzeldi şuan oynayabiliyorumreis düzeldi mi pek<i ona göre bende komple silip baştan yükleyecem
Düzeldi şuan oynayabiliyorumreis düzeldi mi pek<i ona göre bende komple silip baştan yükleyecem
kanka ömbelleği temizlePUBG Mobile de oyuna giriyorum, oyunun ortasında 10 dakika ban atıyor. 2 defadır aynı sorunu yaşıyorum, yardımcı olabilecek var mı?
önbelleği temizlee kankaaaaıstemcı hatası alıyorum bende
oyunu sil kanka komplesilip yükledim ama yine aynı sorun bende devam ediyor, güncellemeyi bekleyeceğiz gibi duruyor
en iyi durumda hile szatenHilenin güncellenmesi gerekiyor
10 yıllık banın ön hazırlığıPUBG Mobile de oyuna giriyorum, oyunun ortasında 10 dakika ban atıyor. 2 defadır aynı sorunu yaşıyorum, yardımcı olabilecek var mı?
önce 10 dakika sonra ise 10 yıl önce inceleme için oyundan atıyor sonrasında tespit edilmezse bi kaç el daha atarsın sonrasında zaten kesinlikle ve kesinlikle 10 yıl yiyorsunPUBG Mobile de oyuna giriyorum, oyunun ortasında 10 dakika ban atıyor. 2 defadır aynı sorunu yaşıyorum, yardımcı olabilecek var mı?
aga eğer adam reportlarsa ve doğru bişekilde 10dk banPUBG Mobile de oyuna giriyorum, oyunun ortasında 10 dakika ban atıyor. 2 defadır aynı sorunu yaşıyorum, yardımcı olabilecek var mı?
düzelmedi ayrıca şikayet üzerine değil adamları bayıltğımda bile rakip ölmeden istemci hatası diye 10dk ban veriyorreis düzeldi mi pek<i ona göre bende komple silip baştan yükleyecem