PUBGM: Sizi değerli yapan şey ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar.

Bu konuyu Pubg Mobile oyuncularına özel açmak istiyorum.

Size çok özel bir sorum var.

Bir Pubg Moible oyuncusu olarak sizi değerli yapan şey nedir? Hangi konuda iyisiniz?

Örneğin ben çok iyi adam vururum, çok iyi araba kullanırım, çok iyi keskin naşancı kullanırım, akm hastasıyım diyebilirsiniz. Sizi bu oyunda değerli yapan şey nedir açıklayınız lütfen. Bu konu kendinizi bu oyun konusunda kuvvetinizi açıklamanız için bir fırsat olsun.

Bu konuyu açan kişi olarak ben 50 klasik tekli maçı platin kademe veya üzerinde kazanarak komando etiketi yani glass cannon veya umarsız savaşçıyı aldığımı beyan ediyorum. Çok iyi keskin nişancı kullanırım. Birinci silahım kurmalı keskin nişancı veya otomatik keskin nişancıdır. 50 metredeki adama bile o silahlarla çıkıyorum ve %25 oranında kaybediyorum. Arabayı yalnızca miramarda mükemmel kullanabiliyorum. 3475 başarım puanına 43 günde ulaştım. Evo seviyem 49. Geçen sezon Orta doğu tekli FPP modunda 62 maç 52 win 86.70 kd m var. 36 tane silah desenim ve artık bi daha kimsenin alamayacağı gunslinger kıyafetim ve ayrıca 153 tane epik yani mor olan kıyafetim var.

Bu konu sizin için bir fırsat olsun. Sizi mükemmel yapan şeyi anlatınız. Yaptığınız her yorumu beğenicem. Görüşmek üzere.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
pubgm basit bi oyundur amaç öldürmek 1. olmak. kendı yorumum yanlış anlama, oyuna bukadar kaptırmanın manası yok bu kadar kill almışım şu kadar kıyafetım var ve kımsenın umrunda değil oyundakı basarıların, yok fatihmiş yok üst rütbeymıs, görüyorum hep hilecileri yıkık gibi hesap kasma derdindeler bağımlıkık derecesine gelme zevkine oyna. gelip geçici şeyler bunlar

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Benim arkadaş çevrem, onların benle senkronize olarak oynaması süper

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
yani arkadaşımız diyor ki HIRS ve İHTİRAS işin içindeyken oyundaki zevkinizi çatışma duygularınızı kaybediyorsunuz. Not=( 1 kill im olsun ama o çatışma 20 dakika sürsün istiyorum.)

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kardeş siz kafayı yemişsiniz. Bu foruma ne zaman girsem illede pubg illede pubg ( oyun da oyuna benzese içim yanmayacak )

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ben oyunun 1.si olmak için oynamam fazla adam vurmak için oynuyorum.
araba motor kullanımım orta derece ama ani kaçışlarda iyiyim :)
iyi bir pusucuyum ve iyi taktiklerde kendimi dahada geliştiriyorum
genelde oynadığım silah akm ve M416 ile harika oynuyorum iki silahta iyi oynadığımı söyleyebilirim
takımımda ben gibi oynayan var ise diğer takimlar oyuncular hariçinde benim gibi iyi oynadığı için takım arkadaşım ile mücadele ederim ondan fazla iyi taktik yapmak daha fazla kill almak için geliştirmeler yaparım

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bir pubg mobile oyuncusu değilim ama lite oynuyorum bunun üzerinden cevap vereyim;
hile kullanmak

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ben oyunun 1.si olmak için oynamam fazla adam vurmak için oynuyorum.
araba motor kullanımım orta derece ama ani kaçışlarda iyiyim :)
iyi bir pusucuyum ve iyi taktiklerde kendimi dahada geliştiriyorum
genelde oynadığım silah akm ve M416 ile harika oynuyorum iki silahta iyi oynadığımı söyleyebilirim
takımımda ben gibi oynayan var ise diğer takimlar oyuncular hariçinde benim gibi iyi oynadığı için takım arkadaşım ile mücadele ederim ondan fazla iyi taktik yapmak daha fazla kill almak için geliştirmeler yaparım
Ben hiç kill'e oynamıyorum ya. malum kimse görmesin yok video kaydı almasın falan Hep safe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...