Sadece sende gözükür.peki bu skinler sadece sende mi görünüyor yoksa diğer oyuncularda gorebılıyor mu?
skin hilesi oyundaki silahların kaplamasını hile ile değiştirerek istediğin kaplama ile oynuyorsun. normalde skinler gerçek parayla satıldığı için ulaşılması zor oluyor ancak skin hilesi ile bedava olarak istediğin kaplamalara ulaşabiliyorsunskin hlesi nasıl oluyo ya
Arkadaşlar youtubede bi kaç videoya denk geldim skin hilesi yapıyorlar bilen varmı nasıl yapılıyor emilatör bu arada....
Dostum oyunda skin hack bulunmakda ama skin changer olarak yani diger kişiler göremeyecegi şekilde ve envanterine düşmezSkin Hack yoktur oyunda İyi günler
aynı şey işte yok yani lolde de skin hack var ama kimse göremiyor kimsenin görmediği skin hacke ben neden hack diyeyim kiDostum oyunda skin hack bulunmakda ama skin changer olarak yani diger kişiler göremeyecegi şekilde ve envanterine düşmez
pubg de skin hilesi yok yapılmaz yıllardır oynuyorum hiç öyle bir şey duymadımskin hilesi oyundaki silahların kaplamasını hile ile değiştirerek istediğin kaplama ile oynuyorsun. normalde skinler gerçek parayla satıldığı için ulaşılması zor oluyor ancak skin hilesi ile bedava olarak istediğin kaplamalara ulaşabiliyorsun
kanka sadece sende görünüyosa uğraşmaya değmez bence boşverSadece sende gözükür.