Çözüldü PUBGM son güncellemeden sonra mouse takılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yeni güncellemeden sonra dpı ayarlarından mı yoksa oyunun kendı sorunlarındanmıdır bılmıyorum ama mause kendı kendıne donuyor takılıyor sonra ates ederken ates etmeyı kesıyor etrafa donus saglanmıyor bunun coozumunu arastırdım bır kacı dpı sorunu dedı ama her dpı ayarını denedım yınede sonuc alamadım bu konu hakkında bılgısı olan varsa yazabılır mı

Çözüm
Selamlar, oyunu gameloopu içinden indirdiğinizde bu soruna yol açmaktadir. Oyunu google play hesabınızı bağlayarak indirin sorun ortadan kalkacaktır.
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
mal mal yorum yapmayın gerizekalı spammerlar, dostum sebebi uhpep bile chate yazmıştı 2.4 şuan desteklenmiyor, bu tür sorunlar mevcut olabilir hilenin güncellemesini sabretmen gerekecek, 2 gün maximum sürer.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Windows ekranındayken donuyorsa mause da sıkıntı vardır sadece oyun içinde donuyorsa giriş emulatörden oyunu kaldır tekrar yükle düzelmesi lazım bende o eşikde düzelmişti

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yeni güncellemeden sonra dpı ayarlarından mı yoksa oyunun kendı sorunlarındanmıdır bılmıyorum ama mause kendı kendıne donuyor takılıyor sonra ates ederken ates etmeyı kesıyor etrafa donus saglanmıyor bunun coozumunu arastırdım bır kacı dpı sorunu dedı ama her dpı ayarını denedım yınede sonuc alamadım bu konu hakkında bılgısı olan varsa yazabılır mı
knk şey yap aynısı bende de oluyor ama onun sürümle alaksı yok pubg oynadığın uygulamanın ve pubg nin kontrollerini sıfırla ve butonları özelleştir kısmanda hangisini kullanıyosan değiştir başka birini sçe düzzelir

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
pubg kontrolleri sıfırla bende de vardı öyle yapmıştım işe yaramıştı bende umarım etkili olur sende de

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eğer Mouse'in usbli ise pilini kontrol et bendede aynı sorun vardı mouse takılıyordu pilini değiştirince düzeldi

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, oyunu gameloopu içinden indirdiğinizde bu soruna yol açmaktadir. Oyunu google play hesabınızı bağlayarak indirin sorun ortadan kalkacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...