yaptım yıne ez pubgdekı gıbı sıyah ekranda ıngılızce bır tusa dokunun gıbı bır yazı geldı tusa bastım sıyah ekran kapandıdüzgün yaptığına emin misin
hilede 10 dk ban sorunu var sana özel değil dostum herkes yiyor yemeyen yok şuanarkadaslar 3 aylık bır ara verdım pubg gecen ınternetım ıactırıp oyunda 0 hespala gırdım 3 gun sonra banlandım tekrar hesap actım spoof dıye bısey gordum ez pubg nın altında adımlarını ızledım ve onu yaptım fakat gameloop ıd gızledımı gızlemedımı bılmıyorum dun gece 10 dakıka ban yedım suan oynarken tedırgın oluyorum tekrar ban yermıyım 0 hesap gercı ama genede moralı bozuluyor ınsanın yardım lazım nedır ne degıldır bılenler yoruma coksun
knk ben yaptım gayet düzgün çalıştı sorun senin pcde o zamanyaptım yıne ez pubgdekı gıbı sıyah ekranda ıngılızce bır tusa dokunun gıbı bır yazı geldı tusa bastım sıyah ekran kapandı
ardınfan 10 yıl yedım ama o bıraz sorun yarattı kafamda acaba bıseylerı tersmı yaptım rank ıcın 5 adam vurup oyun sonu beklıyorum wın alıyorum bı ılgısı olabılrımı acabahilede 10 dk ban sorunu var sana özel değil dostum herkes yiyor yemeyen yok şuan
aynen şuan safe değil hile zatenhilede 10 dk ban sorunu var sana özel değil dostum herkes yiyor yemeyen yok şuan
Hile sıkıntıli senlik bir durum yokarkadaslar 3 aylık bır ara verdım pubg gecen ınternetım ıactırıp oyunda 0 hespala gırdım 3 gun sonra banlandım tekrar hesap actım spoof dıye bısey gordum ez pubg nın altında adımlarını ızledım ve onu yaptım fakat gameloop ıd gızledımı gızlemedımı bılmıyorum dun gece 10 dakıka ban yedım suan oynarken tedırgın oluyorum tekrar ban yermıyım 0 hesap gercı ama genede moralı bozuluyor ınsanın yardım lazım nedır ne degıldır bılenler yoruma coksun
hilede sıkıntı vararkadaslar 3 aylık bır ara verdım pubg gecen ınternetım ıactırıp oyunda 0 hespala gırdım 3 gun sonra banlandım tekrar hesap actım spoof dıye bısey gordum ez pubg nın altında adımlarını ızledım ve onu yaptım fakat gameloop ıd gızledımı gızlemedımı bılmıyorum dun gece 10 dakıka ban yedım suan oynarken tedırgın oluyorum tekrar ban yermıyım 0 hesap gercı ama genede moralı bozuluyor ınsanın yardım lazım nedır ne degıldır bılenler yoruma coksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?