Onaylı Üye
pubg mobile hile aksine daha çok spoofer arıyorum ama sorun şu. telefonumda cihaz banı olarak banlandım. ve bootloader kilidi kapalı root atamıyorum yardım edebilecek biri var mı
haha... that definitely will helpchange phone bro
İşlemci banımı yedin yoksa ip ban mıpubg mobile hile aksine daha çok spoofer arıyorum ama sorun şu. telefonumda cihaz banı olarak banlandım. ve bootloader kilidi kapalı root atamıyorum yardım edebilecek biri var mı
benim aklıma gelmemişti zaten. hahahatelefonu değiştir kardeşim
kanka bilmiyorum oyunda hiç bir hesaba giriş yapamıyorum başka cihazdan açtığım hesaba giriyorum uzaklaştırılma ekranı çıkıyor karşıma. sonra başka cihazdan tekrar giriyorum bu sefer giriyor, telefondan bansız hesaba bile giremiyorumİşlemci banımı yedin yoksa ip ban mı
Cihaz banı ve ya ip ban yemişsin her hangi bir vpn açıp oyuna girmeyi dene banlı olmuyan bir hesaba girmiyorsa cihaz banı yemişsindir geçmiş olsunbenim aklıma gelmemişti zaten. hahaha
Post automatically merged:
kanka bilmiyorum oyunda hiç bir hesaba giriş yapamıyorum başka cihazdan açtığım hesaba giriyorum uzaklaştırılma ekranı çıkıyor karşıma. sonra başka cihazdan tekrar giriyorum bu sefer giriyor, telefondan bansız hesaba bile giremiyorum
cihaz banına çare yok muCihaz banı ve ya ip ban yemişsin her hangi bir vpn açıp oyuna girmeyi dene banlı olmuyan bir hesaba girmiyorsa cihaz banı yemişsindir geçmiş olsun