Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bugünkü cihaz giriş sınırına ulaşıldı oyunu oynamaya devam edebilmek için lütfen bugün giriş yapmış bi cihaz kullan.
diye bir hata aldım hesap ban mı yedi ? yoksa hileden bug mı oldu ? 1 gün beklesem geçeri mi ?
@KuyuSuyu

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bugünkü cihaz giriş sınırına ulaşıldı oyunu oynamaya devam edebilmek için lütfen bugün giriş yapmış bi cihaz kullan.
diye bir hata aldım hesap ban mı yedi ? yoksa hileden bug mı oldu ? 1 gün beklesem geçeri mi ?
@KuyuSuyu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu APK ile dene bakalım birde konuyu görüp ve aynı Dosyaları paylaşanlar oluyor bu sebeplede Sınır uyarısı çıkıyor buna yapicak bişey yok ne yazikki öyle durumlarda orjinal APK'yı yükleyip gününü tamamlayabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI

Bu APK ile dene bakalım birde konuyu görüp ve aynı Dosyaları paylaşanlar oluyor bu sebeplede Sınır uyarısı çıkıyor buna yapicak bişey yok ne yazikki öyle durumlarda orjinal APK'yı yükleyip gününü tamamlayabilirsin
maalesef yarın bakarım olmazsa yeni hesap ban yeseydim böyle olmazdı zaten hesabınız banlanmıştı derdi neyse :)

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reis adamı bayiltiyorum yerdeki adamı öldürmeye çalışırken m24 ile sağdaki 20 metre yanındaki adamı vuruyor bunu izleyen takım arkadaşlarımda doğal olarak bildiriyor. Varmı bir ayarı çaresi birde hilede wim.bolumunde 2 tane seçenek var onlar nedir tikli? Check yaziodu birinde galiba birinde de knock gibi birsey

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Reis adamı bayiltiyorum yerdeki adamı öldürmeye çalışırken m24 ile sağdaki 20 metre yanındaki adamı vuruyor bunu izleyen takım arkadaşlarımda doğal olarak bildiriyor. Varmı bir ayarı çaresi birde hilede wim.bolumunde 2 tane seçenek var onlar nedir tikli? Check yaziodu birinde galiba birinde de knock gibi birsey
Aim ayarından kaynaklı aimi açtığın zaman alttaki kutucukları işaretle Keşke aim'i kullanmadan önce deneme yapsaydın
Post automatically merged:

BU arada yeni güncellemeyi koydum arkadaşlar Daha önce hileyi kurmuş olan arkadaşlar Güncellenmiş APK yı indirip kurup ve oyunu açmaları yeterlidir ek bir işleme gerek yok menü güncellenecektir.

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kardeşim aline emeğine sağlık herkes için yararlı bir video olmuş . İnşallah herkesin işine yarar

Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Sizlere FAST MOD

ESP/AİM Hilesini Paylaşıyorum..

BU HATAYA DİKKAT

❌ GÜNLÜK CİHAZ SINIRINA ULAŞILDI ❌

- Hatanın sebebi hilenin her girişte oyun
tarafından gözüken cihaz kimliğini değiştirerek cihaz banını engellemesi

- Hatayı çözmek için hesaba farklı bir giriş yöntemiyle girebilirsin

VİDEOLU ANLATIM EN ALTTADIR

:indir:

✅

✅

✅

HİLEYİ DAHA ÖNCE YÜKLEMİŞ OLAN ARKADAŞLAR
SADECE AŞAĞIDAKİ GÜNCELLE yazısına tıklayıp indirip kurup açmanız yeterlidir menü güncellenecektir farklı Bir işlem yapmaya gerek yok.

✅

✅

:özellik:

✅ ESP MENÜ

✅ ESP İTEMS

✅ WORLD MENU

✅ AİMBOT

✅ RECOİL

✅ CRASH FİX

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 72154

Ekli dosyayı görüntüle 72155

Ekli dosyayı görüntüle 72156

Ekli dosyayı görüntüle 72157

Ekli dosyayı görüntüle 72158

Ekli dosyayı görüntüle 72159

:not:

Please read before installing

❌ Do Not Login with the main account After all, the file
We are trading the exchange. The risk increases.

❌Before Installing the cheat application I would like to ask you Twitter (it would be better to install the application on your phone) Create a Twitter account and complete the training mode, then install the cheat application and log in with Twitter (playgames).

❌ Cheat APK 64 bit I have given
If you enter with OBB external OBB, you may get an OBB error or it will be kicked out of the game, it will not work.

❌ When the cheat screen comes up, you can click the ( FAST MOD ) icon to turn the cheat into a closed window ( icon ).

❌❌❌ATTENTION TO UPDATE❌❌❌

(LOG OUT FROM ALL PLATFORMS when you are done with the game) Enter the game when we are going to play again. If there is an update warning, DO NOT INSTALL!!!) Try with a Different (FAKE) Account to understand that the cheat is not banned.
Change the names of com.tencent.ig in both OBB and data and delete the fraudulent APK, then download and install the original APK from the store. Restore the files that we changed the name of (the ones with com.tencent.ig in OBB and Data). If the com.tencent.ig folder is not created, go inside the OBB Folder and delete the fraudulent OBB in the com.tencent.ig Folder. Then we create a folder called ORIGINAL OBB, enter the file we named and CUT our ORIGINAL OBB file and repeat it. Paste it into the com.tencent.ig folder in the OBB folder, by the way; If you haven't, don't forget to rename the file to com.tencent.ig.

❌❌❌❌❌

İYİ OYUNLAR DİLERİM ARKADAŞLAR

:video:

App not installed error

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
aimbot uzaktaki adamlara kitlenmiyor hileden kaynaklı bi sorun mu ? çözümü var mı ?

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
If you don't mind me asking, how did you donate?
No, but this is not the place.

1 gün sonra hesaba girdim hile gayet güzel şimdi güncelleme yapacağım çok iyi çalışıyor ban yok rage oynamama rağmen çok saol hile için.
Bunu duyduğuma sevndim İyi eğlenceler --..+

aimbot uzaktaki adamlara kitlenmiyor hileden kaynaklı bi sorun mu ? çözümü var mı ?
Aim bot'un ayarlarıyla alakali

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Sizlere FAST MOD

ESP/AİM Hilesini Paylaşıyorum..

BU HATAYA DİKKAT

❌ GÜNLÜK CİHAZ SINIRINA ULAŞILDI ❌

- Hatanın sebebi hilenin her girişte oyun
tarafından gözüken cihaz kimliğini değiştirerek cihaz banını engellemesi

- Hatayı çözmek için hesaba farklı bir giriş yöntemiyle girebilirsin

VİDEOLU ANLATIM EN ALTTADIR

:indir:

✅

✅

✅

HİLEYİ DAHA ÖNCE YÜKLEMİŞ OLAN ARKADAŞLAR
SADECE AŞAĞIDAKİ GÜNCELLE yazısına tıklayıp indirip kurup açmanız yeterlidir menü güncellenecektir farklı Bir işlem yapmaya gerek yok.

✅

✅

:özellik:

✅ ESP MENÜ

✅ ESP İTEMS

✅ WORLD MENU

✅ AİMBOT

✅ RECOİL

✅ CRASH FİX

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 72154

Ekli dosyayı görüntüle 72155

Ekli dosyayı görüntüle 72156

Ekli dosyayı görüntüle 72157

Ekli dosyayı görüntüle 72158

Ekli dosyayı görüntüle 72159

:not:

Kurulum'u yapmadan önce lütfen okuyunuz

❌ Ana hesap ile Girmeyiniz Sonuçta dosya
değişimi işlemi yapıyoruz Risk artar.

❌Hile uygulama'sını Kurumadan önce Sizden isteğim Twitter ( uygulamasını Telefon'a kurmanızı daha iyi olur) Twitter hesabı oluşturup eğitim modunu tamamlamanız ve sonra hile uygulama'sını kurup Twitter ile giriş yapmanız ( playgames)hata verebilir.

❌Hile APK sı 64 bit benim vermiş olduğum
OBB harici OBB ile girerseniz OBB hatası alabilirsiniz yada oyundan atar, çalışmaz

❌Hile ekranı geldiğinde ( FAST MOD ) simgesine tıklayarak hileyi kapalı pencere ( simge )durumuna getirebilirsiniz.

❌❌❌GUNCELLEMEYE DİKKAT❌❌❌

( Oyunda işiniz bittiğinde TÜM PLATFORMLARDAN ÇIKIŞ YAPIN) Tekrardan Oynayacağız zaman oyuna girin Güncelleme uyarısı gelirse YÜKLEMEYİN!!!)Hilenin Yasaklanmadığını anlamanız için Farklı Bir (SAHTE) Hesap ile deneyin eğer oyuna girdiğinizde ban yerseniz yasaklanmıştır) ORJİNAL DURUMA GETİRMEK İÇİN;
com.tencent.ig yazanları hem OBB deki hem datadaki isimlerini değiştirip hileli APK'yı siliniz sonra mağazadan orjinal APK'yı indiriniz ve yükleyiniz. ismini değiştirdiğimiz dosyaları eski hâline getiriniz ( OBB ve Data içinde bulunan com.tencent.ig olanlar)Eğer OBB nin içinde Otomatik olarak com.tencent.ig klasörü oluşmuş ise Yedek aldığımız OBB dosyamızı Yine OBB içinde bulunan com.tencent.ig klasörüne atınız. eğer com.tencent.ig klasörü oluşmamış ise OBB Klasörü'nün içine girip ve com.tencent.ig Klasörü'nün içinde bulunan hileli OBB'yi siliniz Sonra ORJİNAL OBB diye klasör oluşturup adlandırdığımız Dosyanın içine girip ORJİNAL OBB dosyamızı KES(CUT) yapıp yine OBB klasörü'nün içinde bulunan com.tencent.ig Klasörü'nün içine yapıştırınız bu arada; yapmamış iseniz dosyanın ismini tekrar com.tencent.ig yapmayı unutmayın..

❌❌❌❌❌

İYİ OYUNLAR DİLERİM ARKADAŞLAR

:video:

aimbot is not working well could you please fix it some times it's not working some times it works

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...