Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bugünkü cihaz giriş sınırına ulaşıldı oyunu oynamaya devam edebilmek için lütfen bugün giriş yapmış bi cihaz kullan.
diye bir hata aldım hesap ban mı yedi ? yoksa hileden bug mı oldu ? 1 gün beklesem geçeri mi ?
@KuyuSuyu

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu APK ile dene bakalım birde konuyu görüp ve aynı Dosyaları paylaşanlar oluyor bu sebeplede Sınır uyarısı çıkıyor buna yapicak bişey yok ne yazikki öyle durumlarda orjinal APK'yı yükleyip gününü tamamlayabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
maalesef yarın bakarım olmazsa yeni hesap ban yeseydim böyle olmazdı zaten hesabınız banlanmıştı derdi neyse

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reis adamı bayiltiyorum yerdeki adamı öldürmeye çalışırken m24 ile sağdaki 20 metre yanındaki adamı vuruyor bunu izleyen takım arkadaşlarımda doğal olarak bildiriyor. Varmı bir ayarı çaresi birde hilede wim.bolumunde 2 tane seçenek var onlar nedir tikli? Check yaziodu birinde galiba birinde de knock gibi birsey

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Aim ayarından kaynaklı aimi açtığın zaman alttaki kutucukları işaretle Keşke aim'i kullanmadan önce deneme yapsaydın
Post automatically merged:

BU arada yeni güncellemeyi koydum arkadaşlar Daha önce hileyi kurmuş olan arkadaşlar Güncellenmiş APK yı indirip kurup ve oyunu açmaları yeterlidir ek bir işleme gerek yok menü güncellenecektir.

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kardeşim aline emeğine sağlık herkes için yararlı bir video olmuş . İnşallah herkesin işine yarar

Üye
4 HİZMET YILI
App not installed error

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
aimbot uzaktaki adamlara kitlenmiyor hileden kaynaklı bi sorun mu ? çözümü var mı ?

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
If you don't mind me asking, how did you donate?
No, but this is not the place.

1 gün sonra hesaba girdim hile gayet güzel şimdi güncelleme yapacağım çok iyi çalışıyor ban yok rage oynamama rağmen çok saol hile için.
Bunu duyduğuma sevndim İyi eğlenceler --..+

aimbot uzaktaki adamlara kitlenmiyor hileden kaynaklı bi sorun mu ? çözümü var mı ?
Aim bot'un ayarlarıyla alakali

Tired of cheating
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
aimbot is not working well could you please fix it some times it's not working some times it works

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...