Benim paylaştığım yeni sürüm zatenYeni sürüm ne zaman piyasaya sürülecek?
Если вы установите эту версию, ваш чит не будет работать.(1.8)читы по старой схеме теперь не работает как раньше и не будет работать бро?
Program insanlara ne yapacaklarını göstermiyorBenim paylaştığım yeni sürüm zaten
kar var dışarda p .tesiye kadar güzel oyun oynarım dedim güncelleme geldiProgram insanlara ne yapacaklarını göstermiyor
Üzgünüm, demek istemiyorum ama yeni bir sürüm geliyor mu yoksa hala böyle mi olacak?kar var dışarda p .tesiye kadar güzel oyun oynarım dedim güncelleme geldi
illakin gelir memory hacker her güncelleme sonrası yapıyor fakat kendi adıma geç oluyor.Üzgünüm, demek istemiyorum ama yeni bir sürüm geliyor mu yoksa hala böyle mi olacak?
illakin gelir memory hacker her güncelleme sonrası yapıyor fakat kendi adıma geç oluyor.
dostum bende uyeyım forumları takıpteyımTamam, yeni sistem ne zaman çıkacak?
uyeyım ama :9 deli gibi beklıyorumdostum bende uyeyım forumları takıpteyım
emeğine sağlık ama bundan ben bişey anlamadımMerhaba arkadaşlar sizlere Pubgm 1.9 için İndirme dosyalarını paylaşıyorum umarım işinize yarar. Gün içinde 32bit ve farklı sürümlerde eklenecektir
Global 32&64Bit İndir/Download
![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
GBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapTotal
Korea 32&64Bit İndir/Download
Korea 64Bit Obb (ScanFailed)
Korea 32Bit Obb (ScanFailed)
It would be visible in changelogshey. any update do you have pub g 1.9
a correct determinationIt would be visible in changelogs
I have the same question at the moment. Will be happy if someone help us with it.SPELLSHİFTER EzPUBGM, Does it work for the new version of the game? 1.9?
Hacker I want to update itPrograma para o pubg?