anti ban açınca neden hile çalışmıyorElmas ve üzeri hileli arkadas aranıyor Fatih'e kasacak hile çok belli etmeyip safe oynayıp son 30 da rush oynayacak kişiler yazsın
ban yemeden nasıl o ranka kadar gelebildin ben antiban açınca esp ve aimbot çalışmıyor kapalı oynayınca da ban yiyorum mutlakaElmas ve üzeri hileli arkadas aranıyor Fatih'e kasacak hile çok belli etmeyip safe oynayıp son 30 da rush oynayacak kişiler yazsın
Taç 3 um hala kullanıyorumkardeşim ben main hesapta acmayı düşünüyorum ama sadece espyi ne zamandır kulanıyorsun ban sorunu varmıdır ona göre acıpda gelecem takımına
Bunun sebebi anti programı vardır Windows defender da dahil açıksa çalışmazanti ban açınca neden hile çalışmıyor
Antivirüs programı açıktırban yemeden nasıl o ranka kadar gelebildin ben antiban açınca esp ve aimbot çalışmıyor kapalı oynayınca da ban yiyorum mutlaka
Destekliyorum derken ESP mi var sadeceherşeyi destekliyorum ama sadece fatih deyilim ama safe oynayıp aimbot kullanmıorum
Rankın kaçtasadece esp var
Aynenhileyle takım kasıyorsanız arkadaşlarınıza dikkat edin, hileyi çok belli etmesinler![]()
Mesaj attimBende varım kardeşim discord varsa yaziğim
Ne ayarıysa özelden sor istediğini söyleyimAyarların Nedir acaba ona göre gelebilirim
Okarkadaşlara soruyum sana dönerim ben.