birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
yone s i hak etmiyor bence.
orbwalking olduğundan baya iyi oluyorTryndamer cok iyi kullaniliyor diye biliyorum
bu sıralamayı yaptığına göre ot nedir bilmiyosundur
Ekli dosyayı görüntüle 89624
Bu Tier List; tamamen kendi tecrübelerime dayanarak yapılmıştır. Şampiyonlar değil, WSReborn'un şampiyonlara kazandırdığı ekstra güç karşılaştırılmıştır.
Yanlış bulduğunuz, yerinin değiştirilmesini istediğiniz şampiyonlar için fikirlerinizi belirtin lütfen.
Vladı b ye viegoyuda d ye koymassın kanka S+lık çarları baya öldürmüşsün oyun taşıyor onlar bilmem anlatabiliyormuyum tekrar gözdem geçir istersen .d
Ekli dosyayı görüntüle 89624
Bu Tier List; tamamen kendi tecrübelerime dayanarak yapılmıştır. Şampiyonlar değil, WSReborn'un şampiyonlara kazandırdığı ekstra güç karşılaştırılmıştır.
Yanlış bulduğunuz, yerinin değiştirilmesini istediğiniz şampiyonlar için fikirlerinizi belirtin lütfen.
Vladı b ye viegoyuda d ye koymassın kanka S+lık çarları baya öldürmüşsün oyun taşıyor onlar bilmem anlatabiliyormuyum tekrar gözdem geçir istersen .d
Bu düşüncede mantıklı geldi ama viegoda desteklenmeyen çar varsa karşıda dönüşmeme ihtimalinde var ya hani yinede b de yada A olması güzel olabilirdi yinede eline sağlık yanlış anlama yazdıgım yorumu bro kötü amaçla yazılmış birşey değil“Şampiyonlar değil, WSReborn’un kazandırdığı ekstra güç karşılaştırılmıştır.” Bu, şampiyon tier listi değil. Vlad ve Viego WSReborn sayesinde oyun taşımıyor, zaten oyun taşıyorlar. Vlad’ın çok basit bir combosu var. WSReborn takım savaşlarında ultiyi güzel atması dışında şampiyona çok büyük bir avantaj katmıyor. Viego için ise neredeyse kombosu yok denebilir. Çoğu zaman W skillini manuel atmanız gerekecek. Ayrıca script tarafından desteklenmeyen bir şampiyona dönüştüğünde combo tuşunun çalışmıyor oluşu büyük bir dezavantaja dönüşüyor.
Yok yanlış anlamadım haklısın D biraz fazla acımasız olmuş. Yakın zamanda güncelleme gelecek zatenBu düşüncede mantıklı geldi ama viegoda desteklenmeyen çar varsa karşıda dönüşmeme ihtimalinde var ya hani yinede b de yada A olması güzel olabilirdi yinede eline sağlık yanlış anlama yazdıgım yorumu bro kötü amaçla yazılmış birşey değil
Adamsın eyvallah iyi forumlar kralYok yanlış anlamadım haklısın D biraz fazla acımasız olmuş. Yakın zamanda güncelleme gelecek zaten![]()
Şimdi daha güzel gözüküyor kral ellerine sağlıkGüncellendi.![]()