Puff Aroma Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar 10 binlik puff almayı planlıyorum elfbar veya vozol hiçç farketmez fakat bu zamana kadar tattığım aromalardan sadece 1 tanesini beğendim oda karpuzluydu. Ahududu Limon,Muzlu Süt,Enerji İçecekli ve Mangoluyu beğenmedim önerebileceğiniz başka aromalar varsa ve tadını anlatabiliyorsanız çok sevinirim kafam karışık farklı tatlar denemek istiyorum ama elimde kalır diye şüpheliyim

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar 10 binlik puff almayı planlıyorum elfbar veya vozol hiçç farketmez fakat bu zamana kadar tattığım aromalardan sadece 1 tanesini beğendim oda karpuzluydu. Ahududu Limon,Muzlu Süt,Enerji İçecekli ve Mangoluyu beğenmedim önerebileceğiniz başka aromalar varsa ve tadını anlatabiliyorsanız çok sevinirim kafam karışık farklı tatlar denemek istiyorum ama elimde kalır diye şüpheliyim
bi arkadaşım kullanıyordu çok beğendim böğürtlen aromalısı vede karpuzlu çok iyi mentollü sigarada kullandım ama sonradan boğazımda bir acı bıraktı aromalı sigara değilde puflar daha iyi onlarda pek olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bi arkadaşım kullanıyordu çok beğendim böğürtlen aromalısı vede karpuzlu çok iyi mentollü sigarada kullandım ama sonradan boğazımda bir acı bıraktı aromalı sigara değilde puflar daha iyi onlarda pek olmuyor
Böğürtlenliyi arkadaşımdan denedim evet güzel fakat çok bayar bir süre sonra o yüzden 10 binlik ve sıkmayan bir aroma arıyorum önerin için teşekkürler

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Ejder meyvesi veya mango, her ikisi de çok güzel. Dipnot olarak da vozoldan uzak durmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Şunu önerebilirim çilekimsi bir tadı vardı ve güzel mentollüydü çektiğinde baya güzel ferahlıyordun ama neli olduğunu unuttum sen daha iyi bilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
blue razz ice gerçekten güzel ve karpuzlu olan da çok güzel gerçi tüm puffların tadı güzel o kadar da aroma farketmiyor hepsi fresh

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Kahveli

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Vozol kullanıyordum fakat artık Saltica kullanıyorum. Strawberry Mango aroması harika. Sadece 6000 lik fakat aroma olarak en iyi performansı veren marka Saltica. Eğer 10000 lik olmak zorunda değilse kesinlikle dene.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
offf mango varyaaa EFSANE

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Fresh Limonade

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
strawberry mango,böğürtlen veya karpuz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
böğürtlen ve vişne

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
agam muzlusunu ve böğürtlenlisinideneyebilirsin tavsiyemdir görüşmek üzere

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka ben genel olarak karpuz seven bi insan değilim ama karpuzlusu gerçekten sahsi olarak en güzeli tadı güzel olmasının yanı sıra bi ferahlık veriyor bi şey gibi hissttiriyor mentol yedikten sonra su içersin ya öyle bi hissiyat bırakıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
agam muzlusunu ve böğürtlenlisinideneyebilirsin tavsiyemdir görüşmek üzere
denedim ve açıkçası çok kötü hiç benlik değil en iyisi karpuzlu ya
Post automatically merged:

Kanka ben genel olarak karpuz seven bi insan değilim ama karpuzlusu gerçekten sahsi olarak en güzeli tadı güzel olmasının yanı sıra bi ferahlık veriyor bi şey gibi hissttiriyor mentol yedikten sonra su içersin ya öyle bi hissiyat bırakıyor
evet ilk alışımda karpuzlu aldım şuan blue razz ice var ve hiç memnun değilim tadımlık aldım keşke almasaydım
Post automatically merged:

Vozol kullanıyordum fakat artık Saltica kullanıyorum. Strawberry Mango aroması harika. Sadece 6000 lik fakat aroma olarak en iyi performansı veren marka Saltica. Eğer 10000 lik olmak zorunda değilse kesinlikle dene.
saltica sordumda adama zor bulursun dedi çorluda yaşıyorsan bildiğin yeri söyleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...