Onaylı Üye
bi arkadaşım kullanıyordu çok beğendim böğürtlen aromalısı vede karpuzlu çok iyi mentollü sigarada kullandım ama sonradan boğazımda bir acı bıraktı aromalı sigara değilde puflar daha iyi onlarda pek olmuyorArkadaşlar 10 binlik puff almayı planlıyorum elfbar veya vozol hiçç farketmez fakat bu zamana kadar tattığım aromalardan sadece 1 tanesini beğendim oda karpuzluydu. Ahududu Limon,Muzlu Süt,Enerji İçecekli ve Mangoluyu beğenmedim önerebileceğiniz başka aromalar varsa ve tadını anlatabiliyorsanız çok sevinirim kafam karışık farklı tatlar denemek istiyorum ama elimde kalır diye şüpheliyim
Böğürtlenliyi arkadaşımdan denedim evet güzel fakat çok bayar bir süre sonra o yüzden 10 binlik ve sıkmayan bir aroma arıyorum önerin için teşekkürlerbi arkadaşım kullanıyordu çok beğendim böğürtlen aromalısı vede karpuzlu çok iyi mentollü sigarada kullandım ama sonradan boğazımda bir acı bıraktı aromalı sigara değilde puflar daha iyi onlarda pek olmuyor
Şunu önerebilirim çilekimsi bir tadı vardı ve güzel mentollüydü çektiğinde baya güzel ferahlıyordun ama neli olduğunu unuttum sen daha iyi bilirsin.Arkadaşlar 10 binlik puff almayı planlıyorum elfbar veya vozol hiçç farketmez fakat bu zamana kadar tattığım aromalardan sadece 1 tanesini beğendim oda karpuzluydu. Ahududu Limon,Muzlu Süt,Enerji İçecekli ve Mangoluyu beğenmedim önerebileceğiniz başka aromalar varsa ve tadını anlatabiliyorsanız çok sevinirim kafam karışık farklı tatlar denemek istiyorum ama elimde kalır diye şüpheliyim
blue razz ice gerçekten güzel ve karpuzlu olan da çok güzel gerçi tüm puffların tadı güzel o kadar da aroma farketmiyor hepsi freshArkadaşlar 10 binlik puff almayı planlıyorum elfbar veya vozol hiçç farketmez fakat bu zamana kadar tattığım aromalardan sadece 1 tanesini beğendim oda karpuzluydu. Ahududu Limon,Muzlu Süt,Enerji İçecekli ve Mangoluyu beğenmedim önerebileceğiniz başka aromalar varsa ve tadını anlatabiliyorsanız çok sevinirim kafam karışık farklı tatlar denemek istiyorum ama elimde kalır diye şüpheliyim
böğürtlen ve vişneArkadaşlar 10 binlik puff almayı planlıyorum elfbar veya vozol hiçç farketmez fakat bu zamana kadar tattığım aromalardan sadece 1 tanesini beğendim oda karpuzluydu. Ahududu Limon,Muzlu Süt,Enerji İçecekli ve Mangoluyu beğenmedim önerebileceğiniz başka aromalar varsa ve tadını anlatabiliyorsanız çok sevinirim kafam karışık farklı tatlar denemek istiyorum ama elimde kalır diye şüpheliyim
denedim ve açıkçası çok kötü hiç benlik değil en iyisi karpuzlu yaagam muzlusunu ve böğürtlenlisinideneyebilirsin tavsiyemdir görüşmek üzere
evet ilk alışımda karpuzlu aldım şuan blue razz ice var ve hiç memnun değilim tadımlık aldım keşke almasaydımKanka ben genel olarak karpuz seven bi insan değilim ama karpuzlusu gerçekten sahsi olarak en güzeli tadı güzel olmasının yanı sıra bi ferahlık veriyor bi şey gibi hissttiriyor mentol yedikten sonra su içersin ya öyle bi hissiyat bırakıyor
saltica sordumda adama zor bulursun dedi çorluda yaşıyorsan bildiğin yeri söyleyebilirsinVozol kullanıyordum fakat artık Saltica kullanıyorum. Strawberry Mango aroması harika. Sadece 6000 lik fakat aroma olarak en iyi performansı veren marka Saltica. Eğer 10000 lik olmak zorunda değilse kesinlikle dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?