çıkarmazbende elfbar var daha yeni aldım 5000cekim sıkıntı çıkarır mı
hocam çok zahmetli kulanması doldurması onun yerine biraz daha para verip makine alsan daha iyiArkadaşlar bir tütüncüden puff bar aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum içinde nikotin vb yok biliyorsanız ancak bunlar da elektronik sigaralar gibi şarj ile çalışıyor puff bar'ı içerken patlama tehlikesi veya şarjda - elde patlama ihtimali var mıdır ?
hiçbirşey olmaz şarjda bile içiyorum ısınma bile gerçekleşmediArkadaşlar bir tütüncüden puff bar aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum içinde nikotin vb yok biliyorsanız ancak bunlar da elektronik sigaralar gibi şarj ile çalışıyor puff bar'ı içerken patlama tehlikesi veya şarjda - elde patlama ihtimali var mıdır ?
risk var önerilen ömründen sonra çok kullanma kokusu tadı değişirse kullanmayı bırakArkadaşlar bir tütüncüden puff bar aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum içinde nikotin vb yok biliyorsanız ancak bunlar da elektronik sigaralar gibi şarj ile çalışıyor puff bar'ı içerken patlama tehlikesi veya şarjda - elde patlama ihtimali var mıdır ?
Çok güvenmemek lazım be kralçıkarmaz
Kanka ona yüklenmeden sadece ihtiyaç hissettiğinde içersen bir sıkıntı çıkmaz.Arkadaşlar bir tütüncüden puff bar aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum içinde nikotin vb yok biliyorsanız ancak bunlar da elektronik sigaralar gibi şarj ile çalışıyor puff bar'ı içerken patlama tehlikesi veya şarjda - elde patlama ihtimali var mıdır ?