Çözüldü Pugb Lite Cheat Engine Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostlarım elimde çalışır bir bypass var oyuna girerken cheat engine 6.8.3 sürümünü zararlı yazılım olarak tespit ediyor bana önerdiğiniz tespit edilmeyen bir cheat engine lazım varmı önerisi olan yakalanmayan yada yakalanmamak için ne yapmam gerekir cheat engine için

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
pubg lite da normal maça girince sizi hile tespit edildi diye atıyorsa bunun çözümünü
hile tespit edildi denilen program c diskinde kprocesshacker programı bunu kaldıramazsınız
bunu kaldırmak için cmd den (sc stop kprocesshackers yada sc stop kprocesshackers 2) yazarak kaldırabilirsiniz ..
bunları yapıp tekrar denermisin oyuna girip aynı sorun cıkacakmı

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
cheat engine nin fixed diye geçen versiyonları internette vardı kaybettim bende bana da lazım

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
pubg lite da normal maça girince sizi hile tespit edildi diye atıyorsa bunun çözümünü
hile tespit edildi denilen program c diskinde kprocesshacker programı bunu kaldıramazsınız
bunu kaldırmak için cmd den (sc stop kprocesshackers yada sc stop kprocesshackers 2) yazarak kaldırabilirsiniz ..
dostum prohackes yok pcde herşey temiz sadece cheat engineyi açarken algılıyor buna bir çözüm?

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
cheat engine nin undetected versiyonları vardı galiba internetten bir araştır istiyosan

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
teşekkürler aynı problemim var şimdi deneyelim

Bir Umut Güzel Günler için
Banlı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Buna bakabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...