Çözüldü Pugb LİTE hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beyler hileyi açıyorum daha oyuna giriyorum hile daha açılmadan oyundan atıyor yani memoryui yi başlatıyorum succes diyor oyuna girdğimde oyundan atıyor çozumunu bilen varmı (spam yorumları reportlıcam)

Çözüm
Daha önce böyle sorunun var mıydı yoksa yeni mi yaşıyorsun ? Ayrıca hile sadece Windows 10 1903-1909 sürümlerinde çalışıyor. Birkaç kişi daha sürüm yüzünden kullanamamıştı. Başlat aramasına "winver" yazarak sürümünü öğrenebilirsin. Ek olarak hileyi çalıştırmak için doğru adımlarla yaptığından emin ol ve Adblock, Antivirüs varsa tamamen kapattığından emin ol.
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Daha önce böyle sorunun var mıydı yoksa yeni mi yaşıyorsun ? Ayrıca hile sadece Windows 10 1903-1909 sürümlerinde çalışıyor. Birkaç kişi daha sürüm yüzünden kullanamamıştı. Başlat aramasına "winver" yazarak sürümünü öğrenebilirsin. Ek olarak hileyi çalıştırmak için doğru adımlarla yaptığından emin ol ve Adblock, Antivirüs varsa tamamen kapattığından emin ol.

Çözüm
zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sürüm 1903 ablock kapalı defender ve anti vürüste kapalı hala olmuyor ve sorunu yeni yaşıyorum çunki ilk defa kullancam

zombie knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
TeamViewer varsa birde ben deniyim dilersen ? Ayrıca Dc adresinden "soru sorun sıkıntı" kısmına sorununu yazarsan bilgisi olan veya Support kişiler yardımcı olabilir.
teamwiewer yükleyeceğim discorda soru sıkıntı bolumündede sıkıntımı beğan ettim

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
sürümü en az 1903 ila 1909 arası olcak ve hieyi lahunceri aç oyunu başaltma hileyi çalıştır sonra oyunu oyna de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...