doğru diyorusn benim de hiç umudum yok işte ama yinede bi sorayım dedim fikrinizi almak istedim teşekkürler düşüncelerini paylaştıgın için kolay gelsinOyun içi satılan oyun altınları bu kadar büyük oyunlarda gelmesi imkansız denilecek kadar zor. Ben şahsen geleceğini düşünmüyorum![]()
Neden Euro truck simulator 2 de var oda online bir oyun sonuçta offline mod da var tabiki ama genelde herkez online şekılde oynuyor ve hız hilesi para hilesi herşeyi sınırsız bir şekilde yapabılıyorOnline oyunlarda para hilesi gibi birşey olcağını sanmıyorum olsada anında ban yersin
ama o zamanda bir anlamı kalmaz dı bence düşünsene herkezde lite pass biraz saçma gelir kulaga oyun pay to win olurdu benceveya lite pass hilesi gibi bir şey de olsa olurdu
Bahsettiğim para aslında o değildi ayrıca etsnin anti-cheat sistemi çok kötüNeden Euro truck simulator 2 de var oda online bir oyun sonuçta offline mod da var tabiki ama genelde herkez online şekılde oynuyor ve hız hilesi para hilesi herşeyi sınırsız bir şekilde yapabılıyor
çok demek az kalır yok bence anti sistemi oyuna zaten 2 ayda 1 güncelleme geliyorBahsettiğim para aslında o değildi ayrıca etsnin anti-cheat sistemi çok kötü
bir neden beklıyorum senden bakalımBöyle bir şeyin olması imkansız aga
o da doğruama o zamanda bir anlamı kalmaz dı bence düşünsene herkezde lite pass biraz saçma gelir kulaga oyun pay to win olurdu bence![]()