mobile uzerine hile bende yapiyorum daha dogrusu harici yerlerden ogreniyorum.. kullandigim yontem yaygin,, game guardian icin script yazmak.. bulduklarim ENC oluyo DEC yapmakda cok zor.. gerekli olan LUA dili .. vscode ve ya notepad++ .. kod yazmayi bilen az kisi var onlarda kendileri yapip para kazaniyolar,.. lua sayesinde yazilmis satirlarin calismasi icin lslemci turunude goz onunde bulundurman gerekir.. mesala exynos ile snapdragon ayri ayri WALLHACK komut satirlarina sahiptir.. lua dilini ogrenmek kolay ve GG ile calistirildiginda ROOT sayesinde kolay gizlene bilir. isin en zor kismi shu ki, senin oyun icinde +atiyorum dusman karakterinin skeletonunu gosteren komut yazilmali... +atiyorum bu satir icin gerekli komut gg.setXXXXXX = ``qwerty`` budur.. komutun oyundan alacagi karakter bilgileri oyunda sifrelenmis sekilde hafizada saklanir.. mesele bu TARGET yapacagin bu dosyalari ve ya dosya dahili satirlari... dwordlerini IDlerini filan bulmak.. yukaridada belirtildigi gibi oyun motorunun calisma yontemini bilmen gerekir ki sen neyin nerde yerlemis olacagini bilesin ve cabuk bulasin.. aksi takdirde yazdigin komut satirlari ekrana sadece NO RECOIL ACTIVED yazacak ama belirtilen hile calismayacak.
bol shans dilerim bu arada.