Pugb Mobile Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba herkese daha önce pugb mobile oynuyordum fakat 10 yıllık banlandım hile yaptığım için bu aralar boşluktayım ve canım aşırı sıkılıyor hesabıma tekrar giriş yapmayı denedim belki açılmıştır diye açılmamış facebook hesabım ile bağlantılı üyeliğim banı kaldırma şansımız var mı youtubedan bi dünya video var fakat hiçbirine güvenemedim buraya yazmak istedim yardımcı olabilecek birileri var mı acaba dc:Seduc7ioN

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba herkese daha önce pugb mobile oynuyordum fakat 10 yıllık banlandım hile yaptığım için bu aralar boşluktayım ve canım aşırı sıkılıyor hesabıma tekrar giriş yapmayı denedim belki açılmıştır diye açılmamış facebook hesabım ile bağlantılı üyeliğim banı kaldırma şansımız var mı youtubedan bi dünya video var fakat hiçbirine güvenemedim buraya yazmak istedim yardımcı olabilecek birileri var mı acaba dc:Seduc7ioN
ban yediysen maalesef çözüm yok yeni hesap açman lazım

aJJ

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ban yediysen hileden dolayı imkansız olası bir ban affı da yapmaz zaten oyun o yüzden hiç heves etme açılmıyor.Kullanırken biraz daha dikkatli kullanmaya özen göster hocam.

Üye
6 HİZMET YILI
oyunun başlarında 1 kere kullandım aradan bayağı bi zaman dilimi geçti youtube gezinirken denk geliyorum adamlar bi şekilde hallediyor diye konu açma gereksinimi duydum quest hesabıyla takılıyorum şuan :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...