Pugb Mobile Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar şu bypass hakkında bana yardımcı olabilecek varmı tw üzerinden bir türlü yapamıyorum bütün aşamaları deniyorum ama olmuyor tw üzerinden yardımcı olabilecek varsa sevinirim teşekkürler şimdiden :)

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dostum direk ban atyor hesaba yapma bence

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Saniyesinde maç buluyor ya insanlar yığıldı bildiğin. Çok profesyonel kişiler de olmadığından rahat oynanabilir bence de mobil sayısı azalacak
Bencede Aga İlk Oyundan Win Aldım 11 12 Kişi Aldım Adam Denk Gelmedi Hiç Ve Squadda Hep Türk Oluyor Güzel Oluyor Rank Ortamıda Yok Şuan Kötüsün İyisin

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim bana da kurmakta yardımcı olurmusun tw üzerinden

Şu an Tw'den bağlanamam ama her şeyi kurdu isen ve emülatör saptandı ise. Emülatörü aç F9 ile Xposed ekranına gel ve Cerberus işaretini kaldır. Yeniden başlatarak seç kapatıp yeniden açtıktan sonra Cerberus gir ve oradan BY-PASS - RE-PASS tıklayarak oyuna giriş yap. Ve unutma bu işlemleri yapmadan önce hesabına girmen gerekli. Siyah ekran hatası alırsan eğer buradan yapabilirsin.
Post automatically merged:

Bencede Aga İlk Oyundan Win Aldım 11 12 Kişi Aldım Adam Denk Gelmedi Hiç Ve Squadda Hep Türk Oluyor Güzel Oluyor Rank Ortamıda Yok Şuan Kötüsün İyisin

Amaç zaten o oyun hissini yaşamak ya mobile iyice çocuk oyununa dönmeye başladı yok Şahinler, Uçağa iz koymalar falan :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Şu an Tw'den bağlanamam ama her şeyi kurdu isen ve emülatör saptandı ise. Emülatörü aç F9 ile Xposed ekranına gel ve Cerberus işaretini kaldır. Yeniden başlatarak seç kapatıp yeniden açtıktan sonra Cerberus gir ve oradan BY-PASS - RE-PASS tıklayarak oyuna giriş yap. Ve unutma bu işlemleri yapmadan önce hesabına girmen gerekli. Siyah ekran hatası alırsan eğer buradan yapabilirsin.

Deneyeceğim şimdi

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
anasını sattım pubg litenı açamadıkki oynayak bizde şöyle güzelce çalışıyor diyip çalışmıyor ama arka planda 3 tane çalışan pubg lite varmış gibi gözüküyor çözümünüde bulamadım bi türlü

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yaptım tamamdır teşekkürler
Post automatically merged:

bide şu host falan diyor onu yapmam gerekiyormu kardeşim

Eğer Dword kullanacak isen yani Memory Hackers'ın hilesini, hosts dosyasını atman gerekiyor. Ama kendi hosts dosyanı mutlaka yedeğe ayır. Her oyuna girişinde hosts dosyasını yenileyeceksin.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Konuda belirlenmiş olan konuma sadece hosts dosyasını atacaksın bu kadar. Atmadan önce o klasörün (etc) içinde ki hosts dosyasını da yedekle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...