Pugb mobile bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim bypass'ı kullandığın zaman belli etmemeye dikkat et ve olduğunca legit oyna ve adamların senin hile olduğunu düşünmesini engelle

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Anlamıyorum ban yer miyim diye soranları,hile kullanıyorsun legit oynamazsan 10-15 kill üstüne çıkarsan her el tabi yersin.Bypass a gelicek olursak güncelleme gelmeden sil yoksa direk ban ve no recoil açarsan bypass sız hiç oyuna girmesen bile anında 5 saniye de ban atıyor bilgin olsun.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bypass varken 2 gundur 2 kez ban yedım hılede sadece esp seçeneklerı açıktı suan guncellenıyor bypass umarım duzelır yokas sureklı boyle ban yıcez durcaz kotu yanıda ban yıyınce komple bypası xposedı kaldırıp oyunu tekrardan yuklemek gerekiyor

Üye
7 HİZMET YILI
Başkan Her Hilede İllaki Ban Riski Vardır Bence Buna ByPass Da Dahil

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
arkadaşlar oyuna girmeden bypass modülünü kontrol etmeniz yeterli eğer working yani çalışıyor olarak görünüyorsa hiçbir sıkıntı olmayacaktır zaten böyle gözükmüyorlar reboot atarak kapatabilirisiniz.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben paralı bypass kullanıyorum. Bilgisayar oldugunu direk anlıyor. Telefonun koruması pc de daha sağlam olduğu için 2 maç atmadan ban yedim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bypass ve hileyle 180 maç attım. Herhangi bir ban yemedim. Ama bypass artık fixlendiği için oynamıyosun süreli banlardan. Ki şuanda bölge sıralamasında olan %90 oyuncuda hile mevcut. Bölge sıralamalarında ilk 10'un içindeyim. Karşıma gelenlerin alayı hile :) Hatta adam bayıldıktan sonra şu uçarak kaçarak giden hile varya ondan kullanıyor. PUBG eğer bir iyilik yapmak istiyorsa arapların alayını banlamalı başta :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bypass pek sıkıntı çıkarmaz dediğim gibi ama büyük güncellemer aldığı zaman bypassı silmeni öneririm hileyi de ellbete kullanabillirsin ama abartırsan ban kaçınılmazdır tavsiyem sekmeme arabı uçurma hızlı gitme açma ban yeme olasılığın en aza indirmeye çalış
bypass silme işleminden bahsedebilir misiniz lütfen?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@hsylvia Emülatörün F9 ekranında iken Setting kısmına girerek aşağıda Apps yazan yerden Cerberus ve Xposed apklarının önce verilerini, sonra ön belleklerini sildikten sonra kaldır. Kaldırma işleminden sonra apk'ları attığın klasörden dosyalarını sil. Emülatörü yeniden başlat ve ön belleğini temizledikten sonra bilgisayarında ki %temp% klasörünü de temizleyerek bilgisayarını yeniden başlatarak ilk gün ki gibi emülatörü sıfırdan kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@hsylvia Emülatörün F9 ekranında iken Setting kısmına girerek aşağıda Apps yazan yerden Cerberus ve Xposed apklarının önce verilerini, sonra ön belleklerini sildikten sonra kaldır. Kaldırma işleminden sonra apk'ları attığın klasörden dosyalarını sil. Emülatörü yeniden başlat ve ön belleğini temizledikten sonra bilgisayarında ki %temp% klasörünü de temizleyerek bilgisayarını yeniden başlatarak ilk gün ki gibi emülatörü sıfırdan kullanabilirsin.
Sağolasın acaba Bypass güncel mi şuan?
Çalışmıyor diye gördüm ama indirmek için konuyu bulamıyorum

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

1.4.1 sürümü buglardan dolayı tercih edilmiyor. 1.4.2 konusu burada anlatımı ile mevcut. Şu sıralar sadece 10 dakikalık banlar atıyor bir kaç maç sonrasında ancak fixlenecek. Büyük güncellemeyi de bekliyor olabilirler çünkü Mobile minik güncellemeler atıyor (5 - 10 Mb) sorun büyük ihtimalle bundan kaynaklı. Güncelleme gelir ise zaten konusunu açarız.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
evet bypass güncell şuan
Post automatically merged:

1.4.3 e güncellendi bypass 1.4.2 bypass ile oyuna girmeyin lütfen gerekirse baştan indirin emilatoru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...