kaldıralım mı bypasssı kalsın mı peki ?Evet Bypass şu an optimizasyon sıkıntısı çekiyor. Solo & Squad girince bir sıkıntı olmuyor genelde. Güncellenir yakın zamana
kaldıralım mı bypasssı kalsın mı peki ?
bypass silme işleminden bahsedebilir misiniz lütfen?bypass pek sıkıntı çıkarmaz dediğim gibi ama büyük güncellemer aldığı zaman bypassı silmeni öneririm hileyi de ellbete kullanabillirsin ama abartırsan ban kaçınılmazdır tavsiyem sekmeme arabı uçurma hızlı gitme açma ban yeme olasılığın en aza indirmeye çalış
Sağolasın acaba Bypass güncel mi şuan?@hsylvia Emülatörün F9 ekranında iken Setting kısmına girerek aşağıda Apps yazan yerden Cerberus ve Xposed apklarının önce verilerini, sonra ön belleklerini sildikten sonra kaldır. Kaldırma işleminden sonra apk'ları attığın klasörden dosyalarını sil. Emülatörü yeniden başlat ve ön belleğini temizledikten sonra bilgisayarında ki %temp% klasörünü de temizleyerek bilgisayarını yeniden başlatarak ilk gün ki gibi emülatörü sıfırdan kullanabilirsin.
Sağolasın acaba Bypass güncel mi şuan?
Çalışmıyor diye gördüm ama indirmek için konuyu bulamıyorum
evet bypass güncell şuanSağolasın acaba Bypass güncel mi şuan?
Çalışmıyor diye gördüm ama indirmek için konuyu bulamıyorum
Forumdaki Cerberusu CİCERON yaptı diye yazıyor zaten Sende CİCERON olmadıgına göre az ufak atalımforumdakini yaptım
evet bypass güncell şuan
Post automatically merged:
1.4.3 e güncellendi bypass 1.4.2 bypass ile oyuna girmeyin lütfen gerekirse baştan indirin emilatoru
forumda arkadaş konu açmış oradan yardımcı olucaktır sanaGüncel bypassı nerden indirebilirim yardımcı olurmusun