multi genre producer
Süper Üye
Arkadaşlar her türlü ayarı denedim ve en iyi ayar bu oldu bende 2013 i3 işlemcisi var ve bu ayarlarda nerdeyse hiç kasmıyo ara sıra donuyor o kadar o da benim pc kötü diye.
Kardeşim videoyu onun için attım.cidden bu işişn çözümünü bilen varsa yazssın
Nvida GeForce 430reiz ekran kartın ne?
Aynen dostum onu göstermeyi unutmuşummsconfigden arka planda calısan uygulamaları baslatmadan kaptırsanız fps de yukselıs gorebılırınız
Kardeşim bilmeyen arkadaşlar için attımGösterdiğin bütün ayarlar zaten hali hazırda bilinen ve uygulanan ayarlar oyunda çok yüksek derece optimizasyon sorunu var akıcı oynamak için çok yüksek sistemler gerekiyor.
iyi yapmışsınknk önceden benimde i3 vardı feleket kasıyordu :d ama değiştirdim i7 çıkardım
Hile kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum hile kullanmadan As olunabiliyor kardeşim kol gerekiyor hani oynamasını bildikten sonra hileye gerek kalmıyor.Kardeşim hileyle açıyosan oyunu kasması normal fps düşüklüğü normal yani.
Aynen öyle as olmak için hile kullanmaya gerek yok. Bak ben 11.sezonde bu sitenin hilesiyle fatih oldum. Çar hala duruyor ban yemedi. Demem o ki sistemin zayıfsa üstüne bide hile açarsan iyice kastırır oyunu. Zaten en sonki antibanlı hile çok cpu kullanıyor umarım azaltırlar onu yoksa oyun hep kasacak.Hile kullanmıyorum ve tavsiye etmiyorum hile kullanmadan As olunabiliyor kardeşim kol gerekiyor hani oynamasını bildikten sonra hileye gerek kalmıyor.
Doğru diyorsun dostum bilgisayarım benim pek fazla iyi değil bu ayarlarla iyi oldu zaten emulatorde guncellemeden sonra kasma geldi daha da kötü oldu inşallah kasma sorunu giderilir.Aynen öyle as olmak için hile kullanmaya gerek yok. Bak ben 11.sezonde bu sitenin hilesiyle fatih oldum. Çar hala duruyor ban yemedi. Demem o ki sistemin zayıfsa üstüne bide hile açarsan iyice kastırır oyunu. Zaten en sonki antibanlı hile çok cpu kullanıyor umarım azaltırlar onu yoksa oyun hep kasacak.
Aynen kardeşim güncelleme ile inşallah bu sorun düzelir.genel sıkıntı var en yüksek sistemlerde bile fps kaybı görünüyor emülatorun hatası
Bide zaten emülatör olduğu için optimizasyon sorunu var en üst düzeydeki bilgisayarlarda bile kasma donma yapıyor. Bir yana da bizlik bir sıkıntı yok oyundan kaynaklanıyor biraz.Doğru diyorsun dostum bilgisayarım benim pek fazla iyi değil bu ayarlarla iyi oldu zaten emulatorde guncellemeden sonra kasma geldi daha da kötü oldu inşallah kasma sorunu giderilir.