Üye
Bende 1 kere oynadım size katılıyorum tuhaf bir oyun ama tabi arkadaş beğenmiş bize saygı duymak düşeroyun diye yüklemişsiniz bunu çok traş geldi bana silahlar olsun grafik tasarımı olsun sanki uzaylılar savaşıyor star wars klan savaşları gibi görünüyor berbat bir oyun
yerini tutmaz pugb ninpugb tarjı bı oyun var cyber hunter nerdeyse 1r1 pubg gelmek ısteyenler gelsın beraber oynayalım birde eger hıle kulanmak ısteyenler olursa steamdan ındırmeyın oyunu cyber hunterın asıl sıtesınden ındırın ozaman hıle calısıyo emulatorde calısmaz hıle
hangi oyun o yapugb tarjı bı oyun var cyber hunter nerdeyse 1r1 pubg gelmek ısteyenler gelsın beraber oynayalım birde eger hıle kulanmak ısteyenler olursa steamdan ındırmeyın oyunu cyber hunterın asıl sıtesınden ındırın ozaman hıle calısıyo emulatorde calısmaz hıle
evet biraz sıkıcı . pubg kral yaoyuna girdim ama dedigin kadar cekici gelmedi dostum. sana iyi eğlenceler
graf,kler çok basit ve kötüHile ile denenir, biraz bakındım grafikler pek bana hitap etmedi ama hile ile oynanır.
daha çok gelişmesi lazım bencearıza adam tmm ucakda haklısın ama ucak skınlerı felan getırılırse baya tutulur turk oynayanlarda var bu oyunda yabancıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?