pugb tarjı bı oyun var cyber hunter nerdeyse 1r1 pubg gelmek ısteyenler gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pugb tarjı bı oyun var cyber hunter nerdeyse 1r1 pubg gelmek ısteyenler gelsın beraber oynayalım birde eger hıle kulanmak ısteyenler olursa steamdan ındırmeyın oyunu cyber hunterın asıl sıtesınden ındırın ozaman hıle calısıyo emulatorde calısmaz hıle

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu nedir hocam uzaylı oyunu gibi pubg mobilenin yanından bile geçemez bu oyun kusra bakma ama ben hiç beğenmedim oyunu

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam bence pubg ile arasında fark var ben şahsen oyunu beğenmedim pubg ile alakası yok ama kişisel tercihler

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyun diye yüklemişsiniz bunu çok traş geldi bana silahlar olsun grafik tasarımı olsun sanki uzaylılar savaşıyor star wars klan savaşları gibi görünüyor berbat bir oyun

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
oyun diye yüklemişsiniz bunu çok traş geldi bana silahlar olsun grafik tasarımı olsun sanki uzaylılar savaşıyor star wars klan savaşları gibi görünüyor berbat bir oyun
Bende 1 kere oynadım size katılıyorum tuhaf bir oyun ama tabi arkadaş beğenmiş bize saygı duymak düşer

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Oyunun mantığını anlayamadım hocam ben ya pubg gibi mi yoksa daha mı eğer oyunun ismi yazmasa şu oyun diye valla ben oyun içi rakamlardan yazılardan falan pubg der geçerim o derece yani

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pugbda herzaman hılede ban vardır bunda sabahtan berı hıleyle oynuyorum 1 kere bıle banlanmadım
Post automatically merged:

grafikler kotu olabılır onu bısey dıyemem ama oynays seklı pugb ile bire bir aynı haritalar cok degısık ve sılahlar cok degısık sılahları var pugb mobilse yavas yavas azalıyo saten normal pubgda pek oynayan yok fazla varsada 1500 2000bın arası

adc main pugb oynadıysan bı kere bunu oynasan hıc cıkmazsın okadar degim tmm pugb 1r1 aynı olmasada ama zevklı bı oyun sabahtan berı sıkılmadan drop yemeden oynuyorum fpsim 50 ile 60 arası hıc asarısı yok

%50 pugb tarjı %50 free fire tarjı bı oyun

vede pugb gibi senı 10saat bekletmıyo en fazla 2 veya 3dk icinde macı buluyo

Son düzenleme:
ALLAH 1 METİN 2
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyun hoşuma gitmedi güzel durmuyor ama bi ara oynamayı deniyecegim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
oyun aslında güzel oyun ama çok mekanik gerektiren br oyun bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
pugb tarjı bı oyun var cyber hunter nerdeyse 1r1 pubg gelmek ısteyenler gelsın beraber oynayalım birde eger hıle kulanmak ısteyenler olursa steamdan ındırmeyın oyunu cyber hunterın asıl sıtesınden ındırın ozaman hıle calısıyo emulatorde calısmaz hıle
yerini tutmaz pugb nin

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
tmm pugbnın yerını tutmaz ama pugbda her guncelemede ınsanların hesabları bozuluyo oyun bazen sıkıntı cıkartıyo tabi her oyunda oyle ama bazen kendı kendıne mesela pugbda ayarların degısıyo sen yapıyorsun fakat kendısı otomatıkmen ayarı 0 ra ındırıyo onu bı cozemedıler

fehmı mekanıklerı farklı ama zevklı knka 1 2 el oynarsanız saten anlarsınız oyle youtubeden ızlemekle olmaz bıde bi oyuna gırıpde denemelısınız bende sevmıyordum bu tarj oyunları ama youtubeden ızlemeden bı kere oynayayım dedım sabahtan berı sardı cıkamıyorum okadar guzel bı oyun

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benim beğenmediğim 3 şey var 1.cisi grafikler 2.cisi silahlar 3.cüsü uçak yerine uzay gemisi gibi birşey koymuşlar pubg gibi değilde daha çok star wars klan savaşları gibi olmuş benim düşüncelerim budur

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arıza adam tmm ucakda haklısın ama ucak skınlerı felan getırılırse baya tutulur turk oynayanlarda var bu oyunda yabancıda var

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hile ile denenir, biraz bakındım grafikler pek bana hitap etmedi ama hile ile oynanır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyuna girdim ama dedigin kadar cekici gelmedi dostum. sana iyi eğlenceler

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hangi oyun o ya

oyuna girdim ama dedigin kadar cekici gelmedi dostum. sana iyi eğlenceler
evet biraz sıkıcı . pubg kral ya

Hile ile denenir, biraz bakındım grafikler pek bana hitap etmedi ama hile ile oynanır.
graf,kler çok basit ve kötü

arıza adam tmm ucakda haklısın ama ucak skınlerı felan getırılırse baya tutulur turk oynayanlarda var bu oyunda yabancıda var
daha çok gelişmesi lazım bence

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
herşeye pubg mobile benzeri denen bir devirde yaşıyoruz üzgünüm bu devirer ait değilim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
This game is even interesting but does not attract all audiences

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...