Pupg Lite Ağ Bağlantısı Gecikti Hatası Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar Arkadaşlar;
Aynı ağa bağlı 2 bilgisayarımız olmasına rağmen bendeki bilgisayarda ağ bağlantısı gecikti diyip prizden çıkan kablo işareti çıkıyor ve 2-3 saniye kadar takılıyor. Genellikle haritada farklı bir şey algıladığında oluyor bu durum ve bazen de çatışmaya tam girecekken. Aşırı can sıkıcı bir problem. Bilgisayar değil, eminim. Ağ ile ilgili bir ayar yapmam gerekiyor ama ne olduğunu bilmiyorum ve kabloyla bağlıyım. 45 mbsp bağlantım mevcut. Bu arada pkt loss felan da çıkmıyor direk, ansızın basit bir şekilde kopuyorum. saniyelik

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Abi bilgisayarında herhangi bir vpn kurulu mu? Daha önce kullandıysan internet ayarlarını etkileyebiliyor bu tarz yazılımlar.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Pc arka planda bişey güncellemedine emin ol
Hdd kullanıyosan takılmalar yapa bılır arıza varsa
Win 10 arka plan çalışan uygulamalrı devre dışı bırak

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Abi bilgisayarında herhangi bir vpn kurulu mu? Daha önce kullandıysan internet ayarlarını etkileyebiliyor bu tarz yazılımlar.
Yok hayır Vpn kurulu değil, çok önceleri kurmuştum şu an onluk bir işim olmadığı kurulu değil.

Pc arkasında bişi çalışmıyor, ssd var, uygulamalar zaten devre dışı

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ofıste aynı modeme 2 kısı baglanınca bızdede aynı skıntıyı verıyor hocam . aynı agda 2 pc olunca ara ara gelıyor. cozum oolarak google dns adreslerını kullanabılırsın . cok degıl ama ufak yollu cozum olabılır bız o sekılde halletmeye calıstık kısmen oldu gıbı ama hala alıyoruz sadece suresı bıraz daha uzadı.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Agda baska baglan bir cihaz olmasin

Midem arayüzunden genis bant sinirlayicini ayarla

Modeme reset at direk

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende sadece kardeşim telefonundan instagram gibi uygulamara girince oluyor. İnternet yavaşlıyor olabilir. Bir şeyler indiren falan var mı ?

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ofıste aynı modeme 2 kısı baglanınca bızdede aynı skıntıyı verıyor hocam . aynı agda 2 pc olunca ara ara gelıyor. cozum oolarak google dns adreslerını kullanabılırsın . cok degıl ama ufak yollu cozum olabılır bız o sekılde halletmeye calıstık kısmen oldu gıbı ama hala alıyoruz sadece suresı bıraz daha uzadı.
Merhabalar carsafci68; Hayır çözüm olmayacaktır. Diğer bilgisayar da bu sorun hiç yaşanmıyor ve dns ayarlamarı ve ağ geçitlerinde her hangi bir manuel ayarlama yok. Tamamen otomatik ve iki bilgisayarda da geçitler aynı. Ve kablolu.

Agda baska baglan bir cihaz olmasin

Midem arayüzunden genis bant sinirlayicini ayarla

Modeme reset at direk
Merhabalar oyundelisi123123; Modem geniş bant ayarlamalarını kontrol ettim, sorunun benım kablomda olabileceğini düşünerek onu da değiştirdim. Fakat sadece benim bilgisayarımın çıkışında sorun var. Aynı ağda 2 bilgisayarda sadece benimkinde sorun yaşıyoruz diğer pc akıcı bir şekilde devam ediyor. Ve 45 mbps bağlantı hızı var.

internete senden başka bağlananlar oluyor mu

Remzi Emre; Merhabalar; Evet 1 kişi daha var ama onda bu sorun yok. Ve bağlantı hızım 45mbsp altına düşmüyor.

Bende sadece kardeşim telefonundan instagram gibi uygulamara girince oluyor. İnternet yavaşlıyor olabilir. Bir şeyler indiren falan var mı ?
Merhabalar mahir56; Download hızım 45mbsp nin üstünde o yüzden film de izlense sorun yaşayabileceğim bir hız değil.

Genel olarak öneriler için teşekkür ederim ama çözüm olmadı.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Win 10 arka plan çalışan uygulamalrı devre dışı bırakamıyorum yardımcı olurmusun?

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bilgisayarlarda one drive yedeklemesi falan varsa o çok yavaşlatıyor interneti

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hocam windows 10 un arka planda çalışan uygulamaları cidden interneti kastırıyor onların hepsini kapat işte bu onedrivedır bi cok sey ping cıkartıyor ani olarak. Onlara bir gözat

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam windows 10 un arka planda çalışan uygulamaları cidden interneti kastırıyor onların hepsini kapat işte bu onedrivedır bi cok sey ping cıkartıyor ani olarak. Onlara bir gözat
Bunları nasıl kapatırız hocam. Yardımcı olurmusunuz

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim internetin hızın düşük wifi de baglı olupta güncelleme yapan telefon pc vs varsa onları kontrol et olmadı müsteri hizmetlerini arayıp netinin yavas oldugunu söyle

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kasan Bilgisayarımın Sistem Bilgileri Aşağıdaki Gibidir;
  • Intel Coffee Lake Core i7-9750H
  • 8GB GDDR6 Nvidia RTX2070 256-Bit
  • 17,3" FHD 1920x1080 144Hz Mat LED Ekran
  • 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz
  • 256GB SAMSUNG PM981a M.2 SSD / 1 TB 7200 Baracuda
  • Windows 10 Pro
Sorunun bilgisayarla ilgili olma şansının olmayacağına eminim. Ağ geçitleri ve bağlantıları konusunda bir sorunum var, kopma 1-2 saniyelik. Sürekli değil. 1 oyunda ortalama kayıp 20 saniye gibi düşünebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyun sunucularına aşırı yüklenme sonucu ping sürelerinde gecikme oluyor bu sıralar

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Senden başka bağlanan varsa olur o yada internet kablosundan bendede oluyor annem süpürge yaparken filan kabloyada Deyiyo çünkü dikkatli kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...