Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
Yok hayır Vpn kurulu değil, çok önceleri kurmuştum şu an onluk bir işim olmadığı kurulu değil.Abi bilgisayarında herhangi bir vpn kurulu mu? Daha önce kullandıysan internet ayarlarını etkileyebiliyor bu tarz yazılımlar.
Pc arkasında bişi çalışmıyor, ssd var, uygulamalar zaten devre dışıPc arka planda bişey güncellemedine emin ol
Hdd kullanıyosan takılmalar yapa bılır arıza varsa
Win 10 arka plan çalışan uygulamalrı devre dışı bırak
Merhabalar carsafci68; Hayır çözüm olmayacaktır. Diğer bilgisayar da bu sorun hiç yaşanmıyor ve dns ayarlamarı ve ağ geçitlerinde her hangi bir manuel ayarlama yok. Tamamen otomatik ve iki bilgisayarda da geçitler aynı. Ve kablolu.ofıste aynı modeme 2 kısı baglanınca bızdede aynı skıntıyı verıyor hocam . aynı agda 2 pc olunca ara ara gelıyor. cozum oolarak google dns adreslerını kullanabılırsın . cok degıl ama ufak yollu cozum olabılır bız o sekılde halletmeye calıstık kısmen oldu gıbı ama hala alıyoruz sadece suresı bıraz daha uzadı.
Merhabalar oyundelisi123123; Modem geniş bant ayarlamalarını kontrol ettim, sorunun benım kablomda olabileceğini düşünerek onu da değiştirdim. Fakat sadece benim bilgisayarımın çıkışında sorun var. Aynı ağda 2 bilgisayarda sadece benimkinde sorun yaşıyoruz diğer pc akıcı bir şekilde devam ediyor. Ve 45 mbps bağlantı hızı var.Agda baska baglan bir cihaz olmasin
Midem arayüzunden genis bant sinirlayicini ayarla
Modeme reset at direk
internete senden başka bağlananlar oluyor mu
Merhabalar mahir56; Download hızım 45mbsp nin üstünde o yüzden film de izlense sorun yaşayabileceğim bir hız değil.Bende sadece kardeşim telefonundan instagram gibi uygulamara girince oluyor. İnternet yavaşlıyor olabilir. Bir şeyler indiren falan var mı ?
Win 10 arka plan çalışan uygulamalrı devre dışı bırakamıyorum yardımcı olurmusun?Pc arka planda bişey güncellemedine emin ol
Hdd kullanıyosan takılmalar yapa bılır arıza varsa
Win 10 arka plan çalışan uygulamalrı devre dışı bırak
Adamın internernet ile ilgili sıkıntısı yok bence. Pc kasıyor diyorbilgisayarlarda one drive yedeklemesi falan varsa o çok yavaşlatıyor interneti
Bunları nasıl kapatırız hocam. Yardımcı olurmusunuzHocam windows 10 un arka planda çalışan uygulamaları cidden interneti kastırıyor onların hepsini kapat işte bu onedrivedır bi cok sey ping cıkartıyor ani olarak. Onlara bir gözat
Bunları nasıl kapatırız hocam. Yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?