Süper Üye
aynısını dün gece ben yaşadım hiçbir sorun yok internette oyuna ne oluyorsa kendi kendine tribe girip ağ gecikmesi algılandı diyor youtube bakıyorum açılıyor ping desen zaten normal pk lost zaten yok ama gel gör ki hata veriyor anlamıyorumMerhabalar Arkadaşlar;
Aynı ağa bağlı 2 bilgisayarımız olmasına rağmen bendeki bilgisayarda ağ bağlantısı gecikti diyip prizden çıkan kablo işareti çıkıyor ve 2-3 saniye kadar takılıyor. Genellikle haritada farklı bir şey algıladığında oluyor bu durum ve bazen de çatışmaya tam girecekken. Aşırı can sıkıcı bir problem. Bilgisayar değil, eminim. Ağ ile ilgili bir ayar yapmam gerekiyor ama ne olduğunu bilmiyorum ve kabloyla bağlıyım. 45 mbsp bağlantım mevcut. Bu arada pkt loss felan da çıkmıyor direk, ansızın basit bir şekilde kopuyorum. saniyelik
Merhabalar ArdaKayalı; Benden başka biri interneti kullansa bile ona internetime verdiğim paydan kullanıyor. Yani evimde 75 mbsp internet var bunun 50 mbsp'si sadece bana ait geri kalanını da dağıttım. O yüzden benim bağlantı hızımın düşme gibi bir şansı yok. Ailemdeki herkesin ihtiyacına göre bağlantı hızları tanımladım. Bu teziniz bana uygun değil maalesef teşekkür ederim.Senden başka bağlanan varsa olur o yada internet kablosundan bendede oluyor annem süpürge yaparken filan kabloyada Deyiyo çünkü dikkatli kullan
Merhabalar Ahmet Sezer; Sen de konuyu takip ederek umarım çözüme kavuşursun.aynısını dün gece ben yaşadım hiçbir sorun yok internette oyuna ne oluyorsa kendi kendine tribe girip ağ gecikmesi algılandı diyor youtube bakıyorum açılıyor ping desen zaten normal pk lost zaten yok ama gel gör ki hata veriyor anlamıyorum
Hi bbbbeach; i have 45mbsp download / 4.5 upload ping 6 ms 1 for connectProbably slow internet connection
Merhabalar Remzi Emre; Bu hatalar sürekli ve oyuna girdiğimden itibaren oluyor. Ve konu da detaylı bir şekilde anlattım.bu hatalar sürekli mi oluyor gün gün mü
Dns ayarları ve güvenlik duvarları ayarlarınızı kontrol edin sorun bendede olmuştu bu şekilde çözüldüMerhabalar Arkadaşlar;
Aynı ağa bağlı 2 bilgisayarımız olmasına rağmen bendeki bilgisayarda ağ bağlantısı gecikti diyip prizden çıkan kablo işareti çıkıyor ve 2-3 saniye kadar takılıyor. Genellikle haritada farklı bir şey algıladığında oluyor bu durum ve bazen de çatışmaya tam girecekken. Aşırı can sıkıcı bir problem. Bilgisayar değil, eminim. Ağ ile ilgili bir ayar yapmam gerekiyor ama ne olduğunu bilmiyorum ve kabloyla bağlıyım. 45 mbsp bağlantım mevcut. Bu arada pkt loss felan da çıkmıyor direk, ansızın basit bir şekilde kopuyorum. saniyelik
Merhabalar reportak47;Görev yöneticisini aç bak bi abi birşeymi güncelliyor bendede aynı sorun vardı javayı guncellıyormus herşeyi kapattım guncelleme bıtmesını bekledım bıttı suan rahatım
Merhabalar ahmetcan2114;Aynısı banada oluyor çozumunu kesin bilen banada yardım ederse sevinirim
Merhabalar username1st "Sistem otomatik olarak ban atıyor" demişsiniz ama bunun konuyla hiç bir alakası yok. Lütfen yorumunuzun bu konuyla alakalı olup-olmadığını tekrar kontrol eder misiniz?Sistem otomatik olarak ban atıyor
Merhabalar mustafasezgin123;modeme reset atmayı dene olmassa geri dönüş sağlıcam
Merhabalar mustafakoylu;herhangi bir dns ayarı olmasın. vpn yüklüise onlarıda kapat. bir de öyle dene
Merhabalar Aquax37;Dns ayarları ve güvenlik duvarları ayarlarınızı kontrol edin sorun bendede olmuştu bu şekilde çözüldü
Merhabalar ugur poyraz;Mesajlar arasındaki yorumlarda belirtmiştim. Netimle alakalı olmadığını ama öneriniz için teşekkürler.netinden kaynaklı olabilir anlık kopmalar
Merhabalar dort2422;Pc arka planda bişey güncellemedine emin ol
Merhabalar Mstafaelc;modemi resetle müşteri hiznetlerine kopmalar olduğunu söyle
Merhabalar rinnnnnnn;internet sağlayıcını ara dostum sorun yalıyorum de olmaz mı?
Merhabalar hüseyinköse32;bende de aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?