Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
Pingim değil de Pupg loss dediğin kendisine ait olan sunucusu ile aramdaki mesafe ile alakalı sorun olabilir. Peki tamam kabul ediyorum oldu diyelim bende olurken neden diğer takım arkadaşlarımda olmuyor hiç ? Ben ping sorunu yaşayan bir oyuncu değilim ki? sadece bu oyunda yaşıyorum. Pingim 7-9 arasında ve hangi oyun olursa olsun çok düşük pinglere sahibimim.hayır dostum orda senin pingin var yani seniin internet hızınındır eğer o fazla düşdüyse seni bigilendiriyor bendede öyle omuştu kardeşim endişelenme
Hepsini teker teker denedim ve çözüm bulamadığım için bir konu açtım.en mantıklı çözüm oyunu silip yüklemekte ama eğer kablolu kullanıyorsan bilgisayar pingini yükseltiyor olabilir youtubedan çözümlerini bulabilirsin
Benim bağlantım üzerinden yaşadığım sorunun aynı bölgede de insanların yaşaması lazım. Şöyle ki; Bir interneti kuzenimle ikimiz kullanıyoruz. Ve konuşma programı olarak da Discord ile iletişim halindeyiz. Aynı ağda ben ağ gecikmesi alırken onda herhangi bir sorun olmayışı tamamen sorunun benimle alakalı olabileceği yönünde itti. Ve bu sorun can sıkıcı çatışma anında da olabiliyor.Anlık sunucuda olan bir hata yada internetinizdeki jitter yüzünden problem yaşıyor olabilirsiniz
mesaj birleşsin lütfen hayır bağlantı değil bundan kesinlikle eminim.sorun donanımsal değil bağlantınla alakalı bır durum soz konusu
knk bende de öyle oluyor silip yüklesem olur musil yükle yap düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?