Çözüldü pupg mobile ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
merhaba pupg mobile hesabım taç kademe olur olmaz ban yedi dün başka başına gelen varmı yedek hesapla denemiştim

Çözüm
Rank atlar atlamaz olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle 3-4 oyun içerisinde reportlandın izlemedeydin ve ban sebebi olan bir haraketini yakaladılar sen rank atladığında da ona denk geldin.
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Rank atlar atlamaz olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle 3-4 oyun içerisinde reportlandın izlemedeydin ve ban sebebi olan bir haraketini yakaladılar sen rank atladığında da ona denk geldin.

Çözüm
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Oyuna Girer Girmez Ban Yiyorum uçaktan atlıyorum yere iniyorum 10 saniye sonra ban. dalgalanma görüldü falan filan yazıyor. varmı bir çözümü

Kemal
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben şu ana kadar farklı hilelerle magic bullet ya da sekmeme gibi olaylar yapmadıkça hiç ban yemedim farkettirmemeye çalış report yemezsen fazla ban yemezsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Knk benimde 4 hasabim ban yedi memor artık Van veriyor
Post automatically merged:

Yeni bir hasabim daha ban yedi hilenin acil güncel olması lazım

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Valla tekrardan yeni hesap açtım oyuna dahi girmedim ana menüde hileyi aktif ettim 30 dk sonra veri değişimi yazdı 10 yıl ban yemişim. menüdeyken nasıl ban yedim onuda anlamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
a complaint was thrown against you, probably at least I was also banned, I think either the complaint or the cheat is getting old

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...