Seçkin Üye
SPOOFER YAPIN ÖYLE ÇALIŞTIRIN BAN FELAN YOK BELLİ ETMEYİN
OZAMAN HİLE GÜNCELEMESİNİ BEKLEMEMİZ LAZIMhayır ban atıyor kankam moderatörler dedi ki: ne kadar method bulup günlerce aylarca uğraşsak uğraşalım tencent games siteyi tespit etmiş bu yüzden 2 saate ban yiyor tekrar dt haline dönüyor
bende 10 pro kullanıyorum dırek ban verıyorşimdi birinden sordum oyniyorum ban atmıyor dedi windowus 10 pro kulanyormuş
beli edersen banlanırsınBen 6 oyun attim 7. Oyunda 10 yıl ban yedim aimbot da kullaniyordum ama belki sadece esp olsa ban yemezdim
valla ben bir hile buldum free magıc herşey vaR EN HArd AYARLARDA zorladım 1 gun ban atıyr sadece oda 6 7 el sonra gelıyorbende direk 10 yıl atıo 7 maç felan sonra
yo ben çatır çatır oynuyom sadece 1 gun ban alıyom oda 10 el sonra en rage ayarda oynarsam odaHile kullanıp kullanmadığınızın net olup olmadığı nasıl oynadığınıza bağlıdır.
ben 1 gun yıyıom ama memory hackerrs hılesı degıl başka free hıle en rage ayarda 1 gün veriyor oda rage oynarsam 10 el sonra gelıyor10 yıl yiyorsun hocam
güzelBAN YEMEDİM BEN
YO 20 15Çok kill almadan oynarsan kolay kolay ban yemezsin ben öyle yapıyorum Rank kasiyorum
o hileye nerden ulaşabilirimben 1 gun yıyıom ama memory hackerrs hılesı degıl başka free hıle en rage ayarda 1 gün veriyor oda rage oynarsam 10 el sonra gelıyor
Ben haric kimsedeno hileye nerden ulaşabilirim
Ben en rage ayarlarda magicle hızlı mermi ESP ful oynuyom en baba aldığım 1gun ban başka bir şey gelmiyor aslakanka ben günlerdir bansız oynuyorum gidip 10 20 kil almıyorum max 6 7 adamı görüp görmemezlıkden gelicen ilk kursunu karsıdaki atsın sonra zaten tak tak amaç belli etmicen
Ama dword değil kendim buldum yeni hile onu kullanıyorum kankaBen haric
Ben haric kimseden
Ben en rage ayarlarda magicle hızlı mermi ESP ful oynuyom en baba aldığım 1gun ban başka bir şey gelmiyor asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?