Açıldığım kız şu an sevgili yapmıyorum dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Cuma günü gittim kızın karşısına. Geçtim dedim: Evet ya da hayır de, biliyorum. Biraz hızlı girmiş olabilirim ama ne diyeceğimi bilemedim. Ben senden bir yıldan beri hoşlanıyorum dedim. Kızda dedi ki şu an sevgili yapmıyorum ama kız bunu demeden önce ben anlatırken gülümsedi yani ne bileyim, bir an evet diyecek zannettim. Sizce çok hızlı konuya girdiğim için reddetmiş olabilir mi? Bir kez daha denemeli miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Su an konuşuyor musunuz?
Konuşuyorsan öyle cok üstüne düşme bence yani şunu unutma oluru varsa olur yoksa olmaz, ama genellikle sevgili düşünmüyorum diyen kizlar "seni istemiyorum" demenin kibar yolunu söylüyor.

bunu ozel bir gun ayarlayıp soyleseydin daha iyi olurdu onun dışında konuşma fırsatın olursa, bak beni begenmiyorsan söyle boşuna umitlenmeyim ama yok gerçekten sevgili dusunmuyorsan ben beklerim. De ona.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Belkide yasadigi seyler vardir, erkeklere guvenemiyordur, zamani degildir

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
senlik bir durum yok nazik bir şekilde neden olamayacağını belirtmiş olması da iyi bir şey bence sıkma canını başka zaman farklı biriyle olur.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sevgili yapmıyorum demiş hocam belkide bir başkası vardı veya hoşlandığı biri vardı ve sız kırılmayın diye söylememiş olabilir çok takmayın ve söyleyerek iyi yaptınız ama yaklaşma biçiminiz de etkilemiş olabilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
zamanın akışına bırak kanka illaki önüne bir yol çıkacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öyle deyip 2 gün sonra sevgili yapar. Senden hoşlanmamış olabilir doğaldır ümit bağlama senden hoşlanacak biriyle karşılaşırsın

Discord : SergeN
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
şuan kızların çoğu erkeklerden nefret ediyor :D

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
bence eğer ciddi düşünüyorsan acele etme zamanla yavaş yavaş huyuna suyuna giderek olur ancak bu işler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
friendzone dan çık kanka yorma kafanı senle arkadaş kalamam de uzaklaş ordan üstüne düşersen saygısı azalır en iyi ihtimalle geri yazar en kötü ihtimalle arkadaşlığınıza saygısı varsa konuşmak ister yazdığında deneyelim derse yürürsün ordan arkadaşlığımızı bozmak istemiyorum derse yüz yüze bunları konuşalım de kötü polisi oyna gerçekten onu elde etmek istiyorsan sana ihtiyacı olduğunu hissetirmelisin birden çıkarsan hayatından ki en az 1 yıldır tanışıyorsunuz gibi gözüküyor geri konuşmak ister eğer istemezse boşver zaten değecek bir şey yoktur orada.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kadın milletinden uzak duracan aga insanı geriye atar

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Nazikçe reddedilmişsin. Zorlamanın çok da bir mantığı yok gibi. Direkt sert bir şekilde reddetse muhtemelen aranız bozulurdu. Kıza karşı artık nasıl ilgili davrandıysan seni kaybetmek istemediği için kibarca reddetmiş ki kolayca yedek listesinde seni tutabilsin. Kıza gösterdiğin ilgi ve alakayı doğrudan bitir, arkadaşlığını bitir demiyorum da sadece ilgi ve alakayı biraz bırak. O yazmadığı sürece yazma, her zaman için ilk adımı atan siz olmayın. Biraz da bunu karşı taraftan bekleyin. Yaşadığı kötü olay ya da yediği ilk kazıkta doğrudan sana gelecektir. O zaman da resti sen çekersin.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tamam aga yok dediyse üzerisine gitmenin anlamı yok . Başına iş alırsın. Başka kız mı yok ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Abicim en büyük hatanız ben senden şu tarihden beri hoşlanıyorum demek bu ne kadar eski tarih ise hemen bi hava yastığı açılıyor bi tarafları yer bağlıyor direkt red cevapları hazır oluyor aha cepte birini buldum bi bir yıl daha hoşlansın benden ben başka seçeneklere daha bakayım olmadı döneriz. düşüncesi beliriyor. Yapmanız gereken erken tarih söyleyerek açılmak hiç söylenmemesindne yanayım red cevabını aldıktan sonra teşekkür edip tamamen normal doğal davranmak sizin normal davranmanız bi süre sonra kızda lan bunun ki bu kadar basitmiydi diye düşündürerek şüphe merak uyandıracak kendisi yanaşacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bunu diyen bir kişiyi beş dakika sonra yolda birisiyle bütünleşik bir şekilde görmen olasıdır güzel kardeşim; şunu bil ki bizim ülkemizde söz verip sözünü yutan, ağzıyla bir görüşü savunup davranışlarıyla o görüşü karalayan, söyledikleri ile yaptıkları bir olmayan insanların sayısı çok fazla, o yüzden ben bir kişinin ne söylediğine değil ne yaptığına bakarım sana da aynı tutumu tavsiye ederim. Hiç öyle teselli cümlelerine aldanıp vay efendim kader böyleymiş vay efendim kızın reddedesi varmış diyip gerçekleri göz ardı etme.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sürecinizi dinlediğimde, sizden hoşlandığını sanmıyorum, belki de bu kızın zaten bir erkek arkadaşı vardır

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaş olarak kalabiliriz de yakınlaşın o zaten sana gelicek

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Daha önce yaşadığı olaydan dolayı yapmıyor olabilir bence senlik değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...