pvlol duyanlarınız var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
vietnamlılar tarafından geliştirilmiş 1 yıldır undetected olan bir script diyorlar satın alanınız veya satın alan tanıdığı olan var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
evet ben duydum ama ne oldugunu bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
vietnamlılar tarafından geliştirilmiş 1 yıldır undetected olan bir script diyorlar satın alanınız veya satın alan tanıdığı olan var mı ?
Ya şahsen almam diyorlar adı üstünde 1 yıldır kullandığını kanıtlayamazlar sonuç olarak 1 yıldır undedected değil diye 1 hafta sonrada olmayacağı anlamına gelmez değmez parana çok para isterler

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Adını daha önce bir kaç kez duydum fakat 1 yıldır undetected olması doğru gelmedi bence scamdir. Kullanan arkadaşlar varsa doğrusunu söyleyebilir tabi. ( Bu daha önce burada olan bir sc değil mi yanlış hatırlamıyorsam adı değişik ama sc aynı.)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Adını daha önce bir kaç kez duydum fakat 1 yıldır undetected olması doğru gelmedi bence scamdir. Kullanan arkadaşlar varsa doğrusunu söyleyebilir tabi. ( Bu daha önce burada olan bir sc değil mi yanlış hatırlamıyorsam adı değişik ama sc aynı.)
kullanan bir kaç kişiye ulaştım 6 ay 7 ayda ban atıyor dediler fiyatı çok değil aslında onların kuruna bakılırsa cracklemeyi deneyeceğim key soruyormuş exesi exeye ulaşırsam çok hoş olur

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
kullanan bir kaç kişiye ulaştım 6 ay 7 ayda ban atıyor dediler fiyatı çok değil aslında onların kuruna bakılırsa cracklemeyi deneyeceğim key soruyormuş exesi exeye ulaşırsam çok hoş olur
Aynen bro cracklersen eğer. Forumda paylaşırsan sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
+++++++++ yorumumuz kalsın belki işe yarar satın almayı planlarız :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kesinlikle kardeşim çatlarsan. Forumda paylaşırsanız sevinirim.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İlk defa duydum ama cracklerse arkadaşımız kullanırız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...