Ya şahsen almam diyorlar adı üstünde 1 yıldır kullandığını kanıtlayamazlar sonuç olarak 1 yıldır undedected değil diye 1 hafta sonrada olmayacağı anlamına gelmez değmez parana çok para isterlervietnamlılar tarafından geliştirilmiş 1 yıldır undetected olan bir script diyorlar satın alanınız veya satın alan tanıdığı olan var mı ?
kullanan bir kaç kişiye ulaştım 6 ay 7 ayda ban atıyor dediler fiyatı çok değil aslında onların kuruna bakılırsa cracklemeyi deneyeceğim key soruyormuş exesi exeye ulaşırsam çok hoş olurAdını daha önce bir kaç kez duydum fakat 1 yıldır undetected olması doğru gelmedi bence scamdir. Kullanan arkadaşlar varsa doğrusunu söyleyebilir tabi. ( Bu daha önce burada olan bir sc değil mi yanlış hatırlamıyorsam adı değişik ama sc aynı.)
Aynen bro cracklersen eğer. Forumda paylaşırsan sevinirim.kullanan bir kaç kişiye ulaştım 6 ay 7 ayda ban atıyor dediler fiyatı çok değil aslında onların kuruna bakılırsa cracklemeyi deneyeceğim key soruyormuş exesi exeye ulaşırsam çok hoş olur