pxe-e53 no boot filename received

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu hatayı alıyorum hdd ile ilgili dediler çözemedim bilgisayardan anlayanlar bakabilir mi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Harddisklerin düzgün takılıp takılmadığını kontrol et eğer ona rağmen açılmıyorsa biosa girip boot ayarlarını düzelt büyük ihtimalle harddisk 1. sırada olmadığından oluyordur bunlar çözüm olur

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Harddisklerin düzgün takılıp takılmadığını kontrol et eğer ona rağmen açılmıyorsa biosa girip boot ayarlarını düzelt büyük ihtimalle harddisk 1. sırada olmadığından oluyordur bunlar çözüm olur
Yaa hard diski iyice sıktım oturdu yani yerine ama biosa girince ayarı nerden yapıcağımı bilmiyorum

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bunu bilen pek yoktur bence iyi bildiğin bir bilgisayarcıya götürmen en iyi çözüm olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yaa hard diski iyice sıktım oturdu yani yerine ama biosa girince ayarı nerden yapıcağımı bilmiyorum
her bilgisayarın bios menüsü farklıdır.orada boot menü yazan yer gelip 1.sıraya windowsun kurulu olduğu ssd ise ssd yi hdd ise hdd yi 1.sıraya alıp f10 yapıp çıkıyorsun hala daha halledemediysen yaz elimden geldiğince yardımcı olurum kardeşim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
boot menüsüne gir birinci alanı HDD olarak belirle sizde ağ saçilmiş sanırım. Yada direk BİOS' u default (varsayılan) ayarlarına getir düzelir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Biosta çakışma olabiliyor eğer orada ayarlar normalse bağlantıları kontol et hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...