Pyhton başlamak istiyorum nerden başlıyacağımı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Pyhton başlangıç için bir proje yapmak istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum önerilerinize açığım

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
print("Hello World")
ile başlarsın youtubedan videolara bakarsın internette bir kaç kolay örneği deneye deneye öğrenirsin

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
benimde gerçekten öğrenmek istediğim şeyker arasında ama youtubede çok fazla bilgi kirliğivar nerden başlıcağını bilemiyorusun veya nerde ne yapıcağını gereçkten eğitiminin alınması gerekn şeylerden bitanesini !

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bayağı zahmetli olmuştu benim için

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
youtubede bir hocanın serisine gir izle en azından tabanı öğrenirsin

Üye
2 HİZMET YILI
btk akademi türkçe kaynak olarak iyi hem de bitirince sertifakalı
Post automatically merged:

ingilizce biliyorsan edx te sertifikalı harvard gibi üniversitelerin kursları da var

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba,

Yazılım sektörüne girmeyi düşünen birçok kişi, ben de dahil olmak üzere, kendi projelerini tamamlamak için adım adım öğrenme sürecine başlıyor. Bu nedenle Python gibi bir programlama diline başlamak istediğinizde, sadece bir hevesle başlamak yerine, aklınızdaki projeyi hayata geçirmek için küçük adımlarla ilerlemek daha iyidir. Önerim, projenizle ilgili araştırmalar yapmaya başlamak ve forumlarda soru sormak istediğinizde daha spesifik sorular sormaktır. Örneğin, "Merhaba, şu uygulamayı geliştirirken şu sorunla karşılaştım. Nasıl çözebilirim?" gibi daha dar bir soru sormak, sorunuzu daha hızlı ve etkili bir şekilde çözmenize yardımcı olacaktır.

Ayrıca, yazılım öğrenme sürecinizi bir arkadaşınızla paylaşmanız da faydalı olabilir. Birlikte öğrenmek, hem motive edici hem de karşılıklı öğrenmeyi teşvik edici olabilir. Aynı anda başlamak ve aynı anda öğrenmeyi tamamlamak, size büyük ölçüde yardımcı olabilir.

İyi forumlar dilerim. Başarılarınızı bekliyoruz!

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
udemy gibi platformlara bakabilirisn dostum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka btk akedemi yaz devletin kendi sitesi var ordan pythonu seç

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
udemy de var baya güzel ders veren incelemeni öneririm

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben udemy üzerinden eğitim satın almıştım iyi de anlatılıyordu ama 1-2 dersten sonrasına geçemedim pc başında öyle ders dinlemek bana gelmiyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Phyton başlamak istiyorsan metin2 hilelerini öneririm.
Mesela metin botu ile başlayabilirsin. İmage scaling üzerine çalışıp metin resimleri içeren bir klasör oluşturup oradan resimleri çektirdikten sonra metin kesme sürene göre cd ayarlayabilirsin. Bu şekilde basitten başlayarak projeler eşliğinde öğrenmen kolay olur.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Phyton başlamak istiyorsan metin2 hilelerini öneririm.
Mesela metin botu ile başlayabilirsin. İmage scaling üzerine çalışıp metin resimleri içeren bir klasör oluşturup oradan resimleri çektirdikten sonra metin kesme sürene göre cd ayarlayabilirsin. Bu şekilde basitten başlayarak projeler eşliğinde öğrenmen kolay olur.
Mantıklı teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...