Pyhton'u hızlı bir şekilde nasıl öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostlar Yönetim bilişim sistemleri bölümü okuyorum ve pyhton derslerimiz var ve profesörlerin konuları öğrencilere aktradamadığını düşünüyorum, aslında düşünüyoruz herksede aynı sorun var. ne önerirsiniz. nasıl en hızlı ve en anlayabilileceğim haliyle öğrenebilirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
İstihza yazbel çok işini görür. Yazılı kaynak olmasının avantajı istediğinde aynı yerleri açıp okuyabiliyor olman. Detaylı ve güzel yalın bir dille anlatmışlar detaylı konuları.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
python dökümlerini okuyabilirsin ama videolu kaynak istiyorsan sadık turanın youtube videoları işine yarar diye düşünüyorum youtubeda aratırsan milyon sonuç çıkar zaten

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Reddit'in "r/learnpython" gibi toplulukları veya stack overflow gibi soru cevap platformları iyi kaynak olacağını düşünüyorum tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
udemy de öğretim videoları satılıyor detaylı ama para vermek istemiyorsan youtube dan temelini kavraya bilirsin

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yapacağın iş üstünden ilerle. Yoksa direkt derse dalarsan çok bilgi içerdiği için kafan karışıyor bir proje yap kendi kafan da ve onun üstünden araştır çalış vs.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
btk bu konuda iyi bir yerde bence python ile ne yazicagini dusunerek baslamalisin

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
AnonMzo'nun dediği gibi bu zamana kadar kendi adıma en iyi öğrenme yolu yapmak istediğim bir projeye başladığımda öğrenmeye başladım. Baştan değil ortadan dalacaksın, maruz kalacaksın. Artık ChatGPT gibi AI sistemleri üzerinden de çok rahat ilerleyebilirsin.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Evet gpt çok işimi görüyor, sağolun cevaplarınız için

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
chat gpt ( unreal engine için kullanıyorum ) verdiği bazı bilgiler ya çok eski kalıyor ya da yanlış oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
youtube de işine yarayabilecek birsürü video var ordan öğrenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
udemy de öğretim videoları satılıyor detaylı ama para vermek istemiyorsan youtube dan temelini kavraya bilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
youtubeden araştır videolarını izle öğrenebilirsin o şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...