Dostlar Yönetim bilişim sistemleri bölümü okuyorum ve pyhton derslerimiz var ve profesörlerin konuları öğrencilere aktradamadığını düşünüyorum, aslında düşünüyoruz herksede aynı sorun var. ne önerirsiniz. nasıl en hızlı ve en anlayabilileceğim haliyle öğrenebilirim.
İstihza yazbel çok işini görür. Yazılı kaynak olmasının avantajı istediğinde aynı yerleri açıp okuyabiliyor olman. Detaylı ve güzel yalın bir dille anlatmışlar detaylı konuları.
python dökümlerini okuyabilirsin ama videolu kaynak istiyorsan sadık turanın youtube videoları işine yarar diye düşünüyorum youtubeda aratırsan milyon sonuç çıkar zaten
Yapacağın iş üstünden ilerle. Yoksa direkt derse dalarsan çok bilgi içerdiği için kafan karışıyor bir proje yap kendi kafan da ve onun üstünden araştır çalış vs.
AnonMzo'nun dediği gibi bu zamana kadar kendi adıma en iyi öğrenme yolu yapmak istediğim bir projeye başladığımda öğrenmeye başladım. Baştan değil ortadan dalacaksın, maruz kalacaksın. Artık ChatGPT gibi AI sistemleri üzerinden de çok rahat ilerleyebilirsin.