Onaylı Üye
pymem ile bir hile yapmak istiyorum ancak oyunun dogru bellek adresini nasıl alırım
yani cheat engine olr artmoney olur mesela wall hack accam rakip in bellek adresini nasıl alcamBiraz daha açar mısın cheat engineyle nasıl alınır mı diyorsun?
Cheat Engine'yle hepsinin hafızada tuttuğu sabit değeri bulup programa dökebilirsin ama buradan anlatılacak iş değil o. İstersen YouTube'ye Cheat e Engine Tutorial Step 1 yaz bu programın içinde gelen eğiticidir ve tüm adımları tamamlarsan başarılı bir giriş yapmış olursun.yani cheat engine olr artmoney olur mesela wall hack accam rakip in bellek adresini nasıl alcam
knk sen iyi biliyorsan bi dc gelsen bi göstersen ben bellek adresi arıyorum pymem ile online oyuna hile yapcam youtbedakiler acıyo bitene offline oyun direk cheat engine üzerinden yapıyorCheat Engine'yle hepsinin hafızada tuttuğu sabit değeri bulup programa dökebilirsin ama buradan anlatılacak iş değil o. İstersen YouTube'ye Cheat e Engine Tutorial Step 1 yaz bu programın içinde gelen eğiticidir ve tüm adımları tamamlarsan başarılı bir giriş yapmış olursun.
Oyunun adı ne? Profilimde DC adım var ekle oradan bilgisayara geçince bakarımknk sen iyi biliyorsan bi dc gelsen bi göstersen ben bellek adresi arıyorum pymem ile online oyuna hile yapcam youtbedakiler acıyo bitene offline oyun direk cheat engine üzerinden yapıyor