python exe virüs olarak algılanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba, python ile basit bir bot yazdım, belirli bir url yi açıp belirli butona tıklayan bir bot. Fakat pyinstaller ile exe ye dönüştürünce windows defender trojen olarak algılıyor. Virüs totalda tarattım 16 tane virüs programı tehlikeli yazılım olarak algıladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Edit1: Arkadaşlar defenderı kapatıp kullanmayı bende biliyorum. konu o değil. ben bu programı başka insanlar ile paylaştığımda diyeceklerki bunda virüs var

Edit2: biri daha defender kapat yazarsa kafama sıkıcam

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar defenderı kapatıp kullanmayı bende biliyorum. konu o değil. ben bu programı başka insanlar ile paylaştığımda diyeceklerki bunda virüs var
bu dediğini anlıcak kapasite yok onlarda olsa hiç yazmazlardı cevabı bulursan konuya yazmayı unutma bendede aynı sorun var

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

yardımcı olacağını düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar aldığınız VT raporu pyinstallerdan kaynaklıdır. Pyinstalleri doğru kurmanız sonucu böyle bir hata normalde olmamalıdır ama pyinstallerin sürümünü, Python surumunuz ile eslesip eslesmedigini kontrol edin. Doğru Python sürümünü (x64/x86) kullandığınızdan emin olun gerekirse güncelleyin. Hiç olmazsa pyinstalleri silip tekrar yükleyin, eski sürümlerini deneyin.

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
birkaç arkadaş daha atmış sanırım yardımcı olmazsa tekrar yaz

TOLGA
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhabalar aldığınız VT raporu pyinstallerdan kaynaklıdır. Pyinstalleri doğru kurmanız sonucu böyle bir hata normalde olmamalıdır ama pyinstallerin sürümünü, Python surumunuz ile eslesip eslesmedigini kontrol edin. Doğru Python sürümünü (x64/x86) kullandığınızdan emin olun gerekirse güncelleyin. Hiç olmazsa pyinstalleri silip tekrar yükleyin, eski sürümlerini deneyin.
tüm pyinstaller kütüphanelerinde aynı hatayı veriyor ben de meraktan girdim çözümü varmı diye bir arkadaş link atmış ona bakıcam onun dışında en yeni sürümü kursanız dahi virüs algılayacaktır hello world'ü bile virüs algılıyor imzasız exe yaratılıyor sonuçta

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
defender'ı kapa-
şaka şaka python ın işletim sistemine uyumlu olduğuna emin misin?

Üye
4 HİZMET YILI
mint program edit kullanırsan işini çözer

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
python yeni başladım yorumlar faydalı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...